CommonEasy is betaalbaarBetaalbaar Met CommonEasy heb je grip op je geldGrip Met CommonEasy scoor je makkelijk karma puntenEasyKarma

Stoppen is nog makkelijker dan meedoen!

Stoppen met CommonEasy

We vinden het enorm jammer dat je hebt besloten om te stoppen met CommonEasy maar ook over het opzeggen van je lidmaatschap zijn we transparant. In slechts 3 stappen kun je CommonEasy opzeggen.

Ben je er klaar voor om de community gedag te zeggen? Wij zullen onze emoties, voor nu, in bedwang houden. Daar komt ‘ie.

1

Stop het opbouwen van je backup

Klik hieronder op de knop Stoppen en bevestig.

Vanaf nu zal CommonEasy geen betaalopdrachten meer naar jouw bank sturen.

2

Ontvang je spaargeld terug

CommonEasy werkt met een opzegtermijn van één week. Deze week hebben we nodig voor het administratief afhandelen van jouw opzegging.

Wanneer er niemand binnen jouw cirkels in deze week ziek is of wordt dan ontvang je automatisch, binnen 14 werkdagen, jouw spaargeld.

Mocht er wel iemand binnen jouw cirkels ziek zijn (of worden) dan help je nog maximaal 6 maanden mee met de vergoeding.

Zodra alle ondernemers in jouw cirkels weer beter zijn ontvang je automatisch, binnen 14 werkdagen, jouw spaargeld.

3

Deactiveer je account (optioneel)

Indien gewenst kun je jouw CommonEasy account deactiveren. In de praktijk betekent dit dat al jouw gegevens en verbindingen met jouw eerste, tweede en derde cirkel zullen worden verwijderd uit het systeem van CommonEasy.

Mocht je tijdelijk in loondienst gaan, een wereldreis gaan maken of een andere reden hebben om je CommonEasy lidmaatschap tijdelijk stop te zeggen, dan kun je jouw account beter niet deactiveren.

4

Weer meedoen met CommonEasy

We nemen je niets kwalijk. Iedereen maakt fouten.

Om weer lid te worden van CommonEasy hoef je alleen maar in te loggen op je account (mits je jouw account dus niet gedeactiveerd hebt) en je gewenste dekking in te vullen op de pagina Backup. Je kunt dan direct weer verder met je bestaande connecties.

Jij hebt gewoon direct weer dekking en we zijn beiden weer gelukkig. We doen gewoon net alsof het nooit gebeurt is.

Backup instellen