Mee doen is simpel

CommonEasy is een slimme tool om samen met je netwerk een backup te vormen. Weer terug naar de kern, maar met het gemak van de online wereld. Hier spaar je samen om elkaar te kunnen helpen. En als er niks gebeurt? Dan blijft het geld gewoon van jou! Op CommonEasy is zekerheid sociaal, slim en flexibel. Zodat het altijd in jouw voordeel werkt!

Maak gratis een account Zo doe je mee

Voorzie in je levensonderhoud bij arbeidsongeschiktheid

Jij bepaalt het bedrag dat je wilt ontvangen bij ziekte en wat je wilt geven aan anderen in geval van ziekte. Gebeurt er niks? Dan blijft het geld gewoon van jou. En doordat het platform de netwerken van andere deelnemers met jou deelt creëer je snel dekking!

Jij bepaalt hoeveel je spaart

Deel in de netwerken van andere deelnemers

Sluit je aan bij een Common om je vindbaarheid te vergroten

Dek onvoorziene kosten door pech

Vorm samen met je vrienden een backup voor je inboedel, fiets, wearables en meer. Spaar maandelijks 10 euro en help andere door een pichsituatie heen. Gebeurt er niks? Dan blijft het geld gewoon van jou. En doordat het platform de netwerken van andere deelnemers met jou deelt creëer je snel dekking!

Deel in de netwerken van andere deelnemers

Help elkaar op een leuke manier

Loop nooit meer rond met een gebroken scherm

Vorm samen met je vrienden een backup voor telefoon of gadget. Jij bepaalt tot welk bedrag jij wilt opvangen en hoeveel je maandelijks spaart. Gebeurt er niks? Dan blijft het geld gewoon van jou. En doordat het platform de netwerken van andere deelnemers met jou deelt creëer je snel dekking!

Jij bepaalt hoeveel je spaart

Deel in de netwerken van andere deelnemers

Loop nooit meer rond met een gebroken scherm