Hoe gaan we om met het stijgende ziekteverzuim?

Gaan we aan de knoppen draaien? Samen zijn we hard op zoek naar de oplossingen van de toekomst, hoe kunnen we samen zekerheid organiseren op basis van vertrouwen. Hoe kunnen … Lees verder!

Lennert Floor

14 september 2022

Mental health, een maatschappelijke uitdaging

Wat is mental health? Dat is een goede vraag en erg lastig te beantwoorden als het over zo iets ongrijpbaars gaat. Toch hebben jij en ik er mee te dealen! … Lees verder!

Lennert Floor

14 september 2022

Is CommonEasy de beste keuze?

Zie jij tussen de bomen het bos nog? Er zijn inmiddels vele partijen die oplossingen aanbieden bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid waarvan ze zeggen dat die lijken op CommonEasy, maar hoe zit … Lees verder!

Jeroen Doensen

10 augustus 2022

Even voorstellen: Joyce, voetspecialist 🦶

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Ik ben Joyce Bogtman, voetspecialist, en ik breng mensen weer in beweging. Ik helpmensen van hun (voet)klachten af door … Lees verder!

Lennert Floor

25 mei 2022

Even voorstellen: Gregory, Freelance front-end developer 👨‍💻

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Ik ben Gregory Bolkenstijn, ik ben freelance Lead Front-end / UI Developer. Ik help bedrijven en development teams om … Lees verder!

Lennert Floor

18 mei 2022

Even voorstellen: Tom van UpperBloom 🌸

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Ik ben Tom, wij hebben Upperbloom opgezet, een plantenservice voor buiten voor mensen die van groen houden maar niet … Lees verder!

Lennert Floor

6 mei 2022

Even voorstellen: Minja Kelders-Molleman van Zorg&Co🤚

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Hallo, ik ben Minja, 52 jaar, woon in Hoensbroek, ik ben ZZPer in zorg en welzijn en lid van … Lees verder!

Jeroen Doensen

18 februari 2022

Even voorstellen: Frank Francesco 👋

Mijn naam is Frank (Francesco) Jenniskens, intuïtief musicus én metgezel van ZZP-ers op het gebied van financiële administratie, belastingen én transformatie-processen zowel als ondernemer als privé. Mijn talent is ‘intuïtieve … Lees verder!

Femke Treep

20 december 2021

Even voorstellen: Luc Beerens 👋

Ik ben Luc Beerens van Vuur & IJs. Wij ondersteunen mensen bij het vrij leven. Dat doen we door ze te leren verbinden met zichzelf. Met alles wat in ze … Lees verder!

Femke Treep

8 december 2021

Sparen: zo werkt het

Gegarandeerd een inkomen dankzij een betaalbaar vangnet Hoe zorgen we daar voor? Als er een ondernemer uit ons netwerk uitvalt, vangen we dat met de community op door een inkomen … Lees verder!

Femke Treep

30 september 2021

Wat als je niet meer kan?

Ik herinner het me als de dag van gister. Ik kon niet meer. Een stagiair stelde me een vraag.  Normaal zou ik zo antwoord geven, bijna op de automatische piloot. … Lees verder!

Femke Treep

29 september 2021

Er was eens…

Een idee. Een probleem. Een nieuwe oplossing. Iets wat jij kan en waar iedereen beter van wordt. Als economiestudent kocht ik ooit mijn eerste smartphone. €840 voor een Iphone 3G. … Lees verder!

Femke Treep

29 september 2021