Hoe gaat CommonEasy om met het stijgende ziekteverzuim in 2024?

CommonEasy is geen verzekering, maar een spaar- en schenk concept. Als je ziek bent, schenkt de community jou een inkomen. Dat betekent dus dat als er meer zieken zijn, er … Lees verder!

Lotte Kauffman

22 april 2024

COMMON STORIES | Bente

“Toen ik zelf in een situatie belandde,  voelde het dat ik niet die tijd mocht nemen, als ondernemer. Ik werd geholpen in te zien dat dit nu juist is waar … Lees verder!

Lotte Kauffman

19 juli 2023

Even voorstellen: Petra, Copywriter & Content strategist

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet. Hi, ik ben Petra!  Ik hou van mooie woorden, groene planten en bewuste merken. Daarom heb ik alle drie … Lees verder!

Lotte Kauffman

5 juli 2023

Even voorstellen: Jill van den Bosch, Sales Coach

Stel jezelf voor en vertel kort wat je doet. Ken je dat? Dat iedereen al jaren tegen je zegt: jij zou hier iets mee moeten doen! Maar je zelf denkt: … Lees verder!

Lotte Kauffman

19 juni 2023

Even voorstellen: Luc Beerens

Ik ben Luc Beerens van Vuur & IJs. Wij ondersteunen mensen bij het vrij leven. Dat doen we door ze te leren verbinden met zichzelf. Met alles wat in ze … Lees verder!

Lotte Kauffman

7 juni 2023

Even voorstellen: Nynke Leistra, Coaching & Advies

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doe Ik ben Nynke Leistra en met mijn bedrijf help in werkgevers en werknemers bij het behouden en vergroten van … Lees verder!

Lotte Kauffman

29 mei 2023

Wat vind jij en de ondernemers uit jouw Community?

Bedankt voor het invullen van de poll! We delen de inzichten hier met jou en gebruiken het als team om CommonEasy meer voor jou te maken! In gesprek met andere … Lees verder!

Jip de Ridder

4 mei 2023

COMMON STORIES | Nick

“Van mijn situatie heb ik geleerd dat je ‘headspace’ nodig hebt. Het is belangrijk om ruimte te maken om te offloaden” Bij CommonEasy vinden we het normaal om elkaar te … Lees verder!

Lennert Floor

26 april 2023

Even voorstellen: Rosanna; freelance danser, performer & maker

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet. Ik ben Rosanna ter Steege en ik werk als danseres voor verschillende choreografen en makers in de Culturele sector. … Lees verder!

Lotte Kauffman

25 april 2023

Gaat de verplichte AOV voor zelfstandigen bijdragen aan jouw ideale werkleven?

Verplichte verzekering voor zelfstandigen past niet meer. Geeft ons de ruimte! Wij geloven niet dat de ingeslagen weg van verplichte verzekering ons dichter bij een betere situatie voor de werkende … Lees verder!

Lotte Kauffman

7 april 2023

COMMON STORIES | Samuel

“Ik zou het iedere freelancer aanraden om na te denken over het stukje zekerheid. In deze tijd lijkt het belangrijker te zijn dan ooit. Ik zie ook dat steeds meer … Lees verder!

Lennert Floor

29 maart 2023

De dankbaarheid van Glancy

Member Glancy, business mentor, is super dankbaar voor het CommonEasy platform. Zij heeft net een tijd steun gehad via ons netwerk. Op haar site beschrijft ze hoe ze de ‘situatie’ heeft … Lees verder!

Jip de Ridder

21 maart 2023