Is CommonEasy de beste keuze?

Zie jij tussen de bomen het bos nog? Er zijn inmiddels vele partijen die oplossingen aanbieden bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid waarvan ze zeggen dat die lijken op CommonEasy, maar hoe zit … Lees verder!

Jeroen Doensen

10 augustus 2022

Even voorstellen: Joyce, voetspecialist ๐Ÿฆถ

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Ik ben Joyce Bogtman, voetspecialist, en ik breng mensen weer in beweging. Ik helpmensen van hun (voet)klachten af door … Lees verder!

Lennert Floor

25 mei 2022

Even voorstellen: Gregory, Freelance front-end developer ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Ik ben Gregory Bolkenstijn, ik ben freelance Lead Front-end / UI Developer. Ik help bedrijven en development teams om … Lees verder!

Lennert Floor

18 mei 2022

Even voorstellen: Tom van UpperBloom ๐ŸŒธ

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Ik ben Tom, wij hebben Upperbloom opgezet, een plantenservice voor buiten voor mensen die van groen houden maar niet … Lees verder!

Lennert Floor

6 mei 2022

Even voorstellen: Minja Kelders-Molleman van Zorg&Co๐Ÿคš

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet! Hallo, ik ben Minja, 52 jaar, woon in Hoensbroek, ik ben ZZPer in zorg en welzijn en lid van … Lees verder!

Jeroen Doensen

18 februari 2022

Even voorstellen: Frank Francesco ๐Ÿ‘‹

Mijn naam is Frank (Francesco) Jenniskens, intuรฏtief musicus รฉn metgezel van ZZP-ers op het gebied van financiรซle administratie, belastingen รฉn transformatie-processen zowel als ondernemer als privรฉ. Mijn talent is โ€˜intuรฏtieve … Lees verder!

Femke Treep

20 december 2021

Even voorstellen: Luc Beerens ๐Ÿ‘‹

Ik ben Luc Beerens van Vuur & IJs. Wij ondersteunen mensen bij het vrij leven. Dat doen we door ze te leren verbinden met zichzelf. Met alles wat in ze … Lees verder!

Femke Treep

8 december 2021

Sparen: zo werkt het

Gegarandeerd een inkomen dankzij een betaalbaar vangnet Hoe zorgen we daar voor? Als er een ondernemer uit ons netwerk uitvalt, vangen we dat met de community op door een inkomen … Lees verder!

Femke Treep

30 september 2021

Wat als je niet meer kan?

Ik herinner het me als de dag van gister. Ik kon niet meer. Een stagiair stelde me een vraag.  Normaal zou ik zo antwoord geven, bijna op de automatische piloot. … Lees verder!

Femke Treep

29 september 2021

Er was eens…

Een idee. Een probleem. Een nieuwe oplossing. Iets wat jij kan en waar iedereen beter van wordt. Als economiestudent kocht ik ooit mijn eerste smartphone. โ‚ฌ840 voor een Iphone 3G. … Lees verder!

Femke Treep

29 september 2021

Even voorstellen: Leonie Verkleij ๐Ÿ‘‹

Mijn naam is Leonie, ik ben gewoon een mens van vlees en bloed als ieder ander en 39 jaar geleden geboren. Mijn fitnessleeftijd is echter 20 en ben op dit … Lees verder!

Femke Treep

20 september 2021

Even voorstellen: Bahar Farshchi Jamshidabady ๐Ÿ‘‹

Mijn naam is Bahar Farshchi Jamshidabady. Ik help je in je lichaam en bij je innerlijke wijsheid te komen. Sinds 2004 ben ik werkzaam als Vaktherapeut Beeldend binnen een multidisciplinair … Lees verder!

Femke Treep

20 september 2021