COMMON STORIES | Samuel

“Ik zou het iedere freelancer aanraden om na te denken over het stukje zekerheid. In deze tijd lijkt het belangrijker te zijn dan ooit. Ik zie ook dat steeds meer … Lees verder!

Lennert Floor

29 maart 2023

De dankbaarheid van Glancy

Member Glancy, business mentor, is super dankbaar voor het CommonEasy platform. Zij heeft net een tijd steun gehad via ons netwerk. Op haar site beschrijft ze hoe ze de ‘situatie’ heeft … Lees verder!

Jip de Ridder

21 maart 2023

Bedankt voor het invullen! We delen de uitslag met je snel!

Heb je een hulpvraag of een idee hoe we jou beter kunnen ondersteunen als ondernemer? Vul in de check-in! Wat is de check-in? Lees hier onze blog over flow hoe … Lees verder!

Jip de Ridder

21 maart 2023

COMMON STORIES | Marlies

“Ik moet eerlijk zeggen ik heb weinig omkijken naar mijn abonnement bij CommonEasy. Maar het feit dat je anderen in jouw kringen helpt, en het gevoel dat je zélf ook … Lees verder!

Lennert Floor

8 maart 2023

Even voorstellen: Lenneke, zelfstandig houtbouwvrouw

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet. Ik ben Lenneke en sinds 3,5 jaar (alweer) timmerman/vrouw. Ik zoek nu voornamelijk als freelancer leuke en vooral ook … Lees verder!

Lotte Kauffman

7 maart 2023

COMMON STORIES | Dyhan

“Wat mij vooral aanspreekt aan CommonEasy is de zorg voor jezelf en elkaar. Ik geloof in de combinatie van eigen én gedeelde verantwoordelijkheid, en zie CommonEasy als een toekomstgerichte vorm … Lees verder!

Lennert Floor

1 maart 2023

Even voorstellen: Tijmen, ondernemerscoach

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet. Tijmen hier. Ik help ondernemers met een mooie missie om daar een net zo’n goed bedrijf bij te bouwen.  … Lees verder!

Lotte Kauffman

13 februari 2023

COMMON STORIES | Jonna

Ik ben nu zo dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het voelt niet eens als werk! En dat heb ik nooit gehad. Dus ja, dit is echt mijn missie … Lees verder!

Jip de Ridder

21 januari 2023

Blauwe maandag wordt een feestje!

Ga je dit nieuwe jaar goed beginnen samen met ons op 16 januari? De meest deprimerende dag van het jaar ligt voor ons. De beruchte blauwe maandag. Dat is zo, … Lees verder!

Jip de Ridder

10 januari 2023

Even voorstellen: The Green Rebel 🌱

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet. Ik ben Carlo Steensma, oprichter van The Green Rebel. Wij proberen de voedselindustrie van binnenuit te vergroenen, door regeneratief … Lees verder!

Jip de Ridder

14 december 2022

Mentale Kracht

Mental health, alleen maar slecht nieuws? De kranten, onderzoeken en statistiek liegen er niet om. Sinds de enorme ontregeling van afgelopen jaren is er veel op ons afgekomen. Dat heeft … Lees verder!

Lennert Floor

16 november 2022

Weerbaarheid in crisis en oorlog

Oekraïne verbaast vriend en vijand door de weerbaarheid van zijn bevolking. Hoe komt dat? En hebben wij dat in Nederland en Europa ook voldoende, nu door de crisis ónze weerbaarheid … Lees verder!

Jip de Ridder

18 oktober 2022