Verplicht AOV?! Dacht het niet!

De strijd om ondernemers te verplichten tot een verzekering is nog niet gestreden. Er is een principe akkoord tussen vakbonden, werkgevers, organisaties en politieke partijen, maar hoe dat er concreet uit gaat zien is nog onbekend.

Onze Jip ging langs bij GroenLinks, de grootste voorvechter van het plan, en wat blijkt? Er is weinig te merken van concrete, uitvoerbare plannen. Daarom is het nu extra belangrijk om als ondernemers onze mening te laten horen! Bijvoorbeeld dat we lekker eigenwijs willen blijven, zoals Roos van de Werkvereniging het uitlegt. In dit interview legt zij verder de voor en tegens van het plan uit én waarom Den Haag niet per sé met jouw ondernemersbelang bezig is.

Mee praten? Kom Langs!

Wil je meer weten over de Haagse plannen voor een verplicht AOV en wat dat voor jou als zelfstandige kan betekenen? Ga dan in gesprek met Roos op Connect & Learn op donderdag 17 oktober!

Terwijl je al die handige kennis in je opneemt, kun je ook meteen like-minded ondernemers ontmoeten uit onze community. Hoe dealen zij met deze veranderingen? En hoe kunnen jullie elkaar misschien een handje helpen? 

Neem je favoriete mede-ondernemer, partner-in-crime of co-workbuddy mee of kom alleen; mag allemaal. We zijn niet streng, je mag aanhaken wanneer je wil: je kunt meedoen aan de workshop, luisteren naar de talk van Roos, alleen even komen borrelen of het hele programma meepakken!

Het programma 👇 

✨ 15:30 inloop in de Stadstuin bar
🖍️ 16:00 workshop door Jip: waarom CommonEasy en hoe kan het voor jou werken? Vooral leuk voor nieuwe leden!
🎤 17:00 spreker Roos van de Werkvereniging: hoe kun je als zzp’er eigenwijs je ding blijven doen?
🍸18:00 connecten en borrelen!

Jip de Ridder

10 oktober 2019

Reacties

Hoe gaat CommonEasy om met het stijgende ziekteverzuim in 2024?

CommonEasy is geen verzekering, maar een spaar- en schenk concept. Als je ziek bent, schenkt de community jou een inkomen. Dat betekent dus dat als er meer zieken zijn, er … Lees verder!

Lotte Kauffman

22 april 2024

COMMON STORIES | Bente

“Toen ik zelf in een situatie belandde,  voelde het dat ik niet die tijd mocht nemen, als ondernemer. Ik werd geholpen in te zien dat dit nu juist is waar … Lees verder!

Lotte Kauffman

19 juli 2023

Even voorstellen: Petra, Copywriter & Content strategist

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet. Hi, ik ben Petra!  Ik hou van mooie woorden, groene planten en bewuste merken. Daarom heb ik alle drie … Lees verder!

Lotte Kauffman

5 juli 2023