Verplicht AOV?! Dacht het niet!

De strijd om ondernemers te verplichten tot een verzekering is nog niet gestreden. Er is een principe akkoord tussen vakbonden, werkgevers, organisaties en politieke partijen, maar hoe dat er concreet uit gaat zien is nog onbekend.

Onze Jip ging langs bij GroenLinks, de grootste voorvechter van het plan, en wat blijkt? Er is weinig te merken van concrete, uitvoerbare plannen. Daarom is het nu extra belangrijk om als ondernemers onze mening te laten horen! Bijvoorbeeld dat we lekker eigenwijs willen blijven, zoals Roos van de Werkvereniging het uitlegt. In dit interview legt zij verder de voor en tegens van het plan uit รฉn waarom Den Haag niet per sรฉ met jouw ondernemersbelang bezig is.

Mee praten? Kom Langs!

Wil je meer weten over de Haagse plannen voor een verplicht AOV en wat dat voor jou als zelfstandige kan betekenen? Ga dan in gesprek met Roos op Connect & Learn op donderdag 17 oktober!

Terwijl je al die handige kennis in je opneemt, kun je ook meteen like-minded ondernemers ontmoeten uit onze community. Hoe dealen zij met deze veranderingen? En hoe kunnen jullie elkaar misschien een handje helpen? 

Neem je favoriete mede-ondernemer, partner-in-crime of co-workbuddy mee of kom alleen; mag allemaal. We zijn niet streng, je mag aanhaken wanneer je wil: je kunt meedoen aan de workshop, luisteren naar de talk van Roos, alleen even komen borrelen of het hele programma meepakken!

Het programma ๐Ÿ‘‡ 

โœจ 15:30 inloop in de Stadstuin bar
๐Ÿ–๏ธ 16:00 workshop door Jip: waarom CommonEasy en hoe kan het voor jou werken? Vooral leuk voor nieuwe leden!
๐ŸŽค 17:00 spreker Roos van de Werkvereniging: hoe kun je als zzp’er eigenwijs je ding blijven doen?
๐Ÿธ18:00 connecten en borrelen!

Jip de Ridder

10 oktober 2019

Reacties

Word lid en we helpen je aan een netwerk!

Kies wat past. Hoe kunnen we jou het beste helpen:

Ik ken al iemand bij CommonEasy

Vind bekende

Lucky you! Als je al iemand kent dan kan je al binnen 5 minuten meedoen!

Kies optie
Ik ken nog niemand bij CommonEasy

Alleen

Ik kom op eigen gelegenheid en ken nog niemand bij CommonEasy.

Kies optie
Partners van CommonEasy

Partner

Deze partners hebben een netwerk dat voor je klaar staat!

Kies optie

Even voorstellen: Jeroen Berends ๐Ÿ‘‹

Ik ben Jeroen Berends en ik ben fotograaf. Ik beweeg me tussen de keiharde commerciรซle fotografie en de reportagefotografie. In de praktijk betekent dit dat ik het liefst met โ€œechte … Lees verder!

Annemarthe Wijnen

23 februari 2021

Waar maak je je druk om?

Je maakt je druk om de wereld en je toekomst. Er gebeurt altijd veel. De wereld stond in 2008 ook in de fik. Toch blijf je je maar druk maken. … Lees verder!

Lennert Floor

22 februari 2021

Ondernemen en meer ondernemen

Ziek zijn wilt niemand. Toch gebeurt het, waarom? Het hoort erbij en aan de andere kant geloven wij dat het beter kan. Bewust een moment voor jezelf nemen om in … Lees verder!

Jip de Ridder

4 februari 2021