Verplicht AOV?! Dacht het niet!

De strijd om ondernemers te verplichten tot een verzekering is nog niet gestreden. Er is een principe akkoord tussen vakbonden, werkgevers, organisaties en politieke partijen, maar hoe dat er concreet uit gaat zien is nog onbekend.

Onze Jip ging langs bij GroenLinks, de grootste voorvechter van het plan, en wat blijkt? Er is weinig te merken van concrete, uitvoerbare plannen. Daarom is het nu extra belangrijk om als ondernemers onze mening te laten horen! Bijvoorbeeld dat we lekker eigenwijs willen blijven, zoals Roos van de Werkvereniging het uitlegt. In dit interview legt zij verder de voor en tegens van het plan uit én waarom Den Haag niet per sé met jouw ondernemersbelang bezig is.

Mee praten? Kom Langs!

Wil je meer weten over de Haagse plannen voor een verplicht AOV en wat dat voor jou als zelfstandige kan betekenen? Ga dan in gesprek met Roos op Connect & Learn op donderdag 17 oktober!

Terwijl je al die handige kennis in je opneemt, kun je ook meteen like-minded ondernemers ontmoeten uit onze community. Hoe dealen zij met deze veranderingen? En hoe kunnen jullie elkaar misschien een handje helpen? 

Neem je favoriete mede-ondernemer, partner-in-crime of co-workbuddy mee of kom alleen; mag allemaal. We zijn niet streng, je mag aanhaken wanneer je wil: je kunt meedoen aan de workshop, luisteren naar de talk van Roos, alleen even komen borrelen of het hele programma meepakken!

Het programma 👇 

✨ 15:30 inloop in de Stadstuin bar
🖍️ 16:00 workshop door Jip: waarom CommonEasy en hoe kan het voor jou werken? Vooral leuk voor nieuwe leden!
🎤 17:00 spreker Roos van de Werkvereniging: hoe kun je als zzp’er eigenwijs je ding blijven doen?
🍸18:00 connecten en borrelen!

Jip de Ridder

10 oktober 2019

Reacties

COMMON STORIES | Jonna

Ik ben nu zo dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het voelt niet eens als werk! En dat heb ik nooit gehad. Dus ja, dit is echt mijn missie … Lees verder!

Jip de Ridder

21 januari 2023

Blauwe maandag wordt een feestje!

Ga je dit nieuwe jaar goed beginnen samen met ons op 16 januari? De meest deprimerende dag van het jaar ligt voor ons. De beruchte blauwe maandag. Dat is zo, … Lees verder!

Jip de Ridder

10 januari 2023

Even voorstellen: The Green Rebel 🌱

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet. Ik ben Carlo Steensma, oprichter van The Green Rebel. Wij proberen de voedselindustrie van binnenuit te vergroenen, door regeneratief … Lees verder!

Jip de Ridder

14 december 2022