Connect & Learn: verplicht AOV? Dacht het niet!

17 oktober 2019

15:30 - 18:00

Bar Stadstuin

Utrecht

Over dit event:

Waarom zeggen wij nee?

De kans groeit dat alle zzp’ers zich verplicht moeten verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zo meldt NOS. Het kabinet praat met traditionele werkgevers en werknemersverenigingen over dit plan en hoopt zo de vastgelopen pensioenonderhandelingen weer vlot te trekken. Dat is volgens ons een slechte zaak.

Modern Werkenden bewegen zich voortdurend in het huis van de sociale zekerheid. Het opleggen van een verplichte verzekering voor zzp’ers is als het bijbouwen van een verdieping op een huis waarvan de fundering verzakt. Al hopen de traditionele partijen iedereen zo veilig onder te brengen op een verdieping waar een traditionele oplossing voor bestaat, toch verzekert het bijbouwen van een extra verdieping niemand van een solide fundering.

Teken hier net als 17.000 anderen zelfstandigen en ondernemers tegen de verplichte AOV!

Zin om andere like minded ondernemers te ontmoeten? Kom dat 17 oktober naar de Stadstuin en Meld je dan aan!

15:30 inloop: ben je beneden welkom in de Stadstuin bar.

16:00 workshop CommonEasy: Jip de Ridder, founder van CommonEasy, zal je persoonlijk uitleggen hoe hij CommonEasy heeft bedacht, hoe het werkt en in het bijzonder waarom dit voor jou de manier is om de uitdaging van arbeidsongeschiktheid te tackelen. Dit is met name interessant voor mensen die nieuw zijn op CommonEasy!

17:00 spreker Roos van de Werkvereniging: vertelt over de in&outs van kansen en bedreigingen voor nieuwe werkende en zelfstandigen.

18:00 Borrel: Connect met andere ondernemers. Daarna is de bar nog tot 22.00 open om te netwerken met mede-ondernemers en CommonEasy leden. Voel je vrij om later aan te sluiten!

Uiteraard vinden we het leuk als je bevriende mede-ondernemers meeneemt. Laat je ons weten of je erbij bent?