regeerakkoord arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp'er

Komt er een oplossing voor de problemen omtrent de AOV? Of is die er al.

De wijze heren en dames in Den Haag hebben er een tijdje over na moeten denken maar ze zijn er uit! 

Voor alle zzp’ers in Nederland gloort er hoop aan de horizon, in het regeerakkoord staat namelijk: 

“Het kabinet zal in gesprek gaan met de verzekeraars om een beter verzekeringsaanbod te bevorderen.”

Nu menen wij ons te herinneren dat dit niet een issue is die de laatste maanden boven tafel is gekomen. Het probleem dat veel zzp’ers geen backup hebben voor als ze ziek worden is al heel lang bekend. En de verzekeraars hebben dit blijkbaar nooit als een kans gezien. Of deze kans nooit gegrepen. 

Er ligt een potentiële markt open van minstens een half miljoen onverzekerde zzp’ers die wordt genegeerd. Of waar geen structurele oplossing voor bedacht kan worden door de hoge heren. Na een gesprek met het nieuwe kabinet gaat dit allemaal veranderen voor zzp’ers (mocht het kabinet dit lezen, wij gaan graag met jullie in gesprek ;-)).

Heb je daar een hard hoofd in, wees dan gerust. Het betere aanbod is er al, dat heet namelijk CommonEasy. Daarvoor is geen nieuwe regering nodig, je kunt nu meedoen. Vandaag nog. Stop met verzekeren en start met sparen. 

De tekst uit het regeerakkoord over arbeidsongeschiktheidsverzekering & zzp’ers bevestigd voor ons dat nu de tijd is om zelf actie te ondernemen. 

Wij hebben een platform ontwikkeld dat het voor jou mogelijk maakt risico’s af te dekken samen met je netwerk. Je vrienden, niet je verzekeraar, zijn voor arbeidsongeschiktheid je beste backup. 

 

In Solidarity,

Team CommonEasy

Jeroen Doensen

11 oktober 2017

Reacties