1

Voeg bekende toe

Zoek tussen bestaande gebruikers en gebruik social media om bekenden gemakkelijk terug te vinden.

Breid je netwerk en dekking uit

De connecties van je connecties zitten automatisch in jouw tweede cirkel. De connecties van jouw tweede cirkel zitten in je derde cirkel. Deze feature maakt CommonEasy uniek en noemen we het delen van netwerken. Zo bouw je snel dekking op!

2

Bepaal het spaarbedrag en het gewenste bedrag dat jij wilt opvangen

Jij bepaalt met welk bedrag jij de connecties in de drie cirkels wilt helpen. CommonEasy draait om wederkerigheid. Het laagste gemeenschappelijke bedrag bepaalt met welk bedrag jullie elkaar kunnen helpen. Zo houden we CommonEasy eerlijk voor iedereen.

3

Deel jouw unieke invite link

Hoe groter je netwerk, hoe sterker je backup is. Gebruik de unieke persoonlijke link om bekenden - meteen - uit te nodigen voor jou netwerk. Met een groter netwerk kun je elkaar met kleinere bedragen helpen en zijn de maandelijkse kosten voorspelbaarder!

4

Spaar maandelijks en vraag het overschot terug wanneer jij wilt

Maandelijks spaar jij een bedrag zodat we jou en de mensen uit je netwerk kunnen helpen als dat nodig is. Wij berekenen op basis van je gewenste dekking het wenselijk saldo. Op basis van je gewenste dekking berekenen wij het wenselijk saldo. Het saldo boven het wenselijk saldo kun je altijd opnemen.

Easy, toch?

Dit zijn de CommonEasy basics. Maak gratis een account en probeer het zelf!

Registreren Wat als ik ziek word?

“Binnen een paar stappen m'n backup Voor arbeidsongeschiktheid geregeld!”

Edo Wiersema
Oprichter De Stadstuin

De website van CommonEasy gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de functionaliteiten van de website en de services van CommonEasy te verbeteren. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen de CommonEasy website volgen en deze data verzamelen voor analytische doeleinden. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.
logo social enterprise nl