Hoe blijf jij in je flow?

Hoe zou jij geholpen kunnen worden door het CommonEasy netwerk daarin?

Als CommonEasy zoeken we continue manier om van meerwaarde te zijn voor elkaar, als community van ondernemers elkaar sterker maken. Daarom hebben we de check-in voor jou met het doel om:

1. Jou als ondernemer helpen in jouw flow te komen of blijven

2. Jou helpen tijdig aan de bel te trekken als je vastloopt of jezelf tegen komt

3. Als community meer laagdrempelig delen, helpen en open zijn naar elkaar

Workshop visie Journaling op Mentale Kracht

Daarom stellen wij twee keer per jaar een aantal korte vragen over hoe het met je gaat. Niet voor CommonEasy, maar voor jezelf. Wellicht helpt het met meer grip op je vermogen om te kunnen ondernemen. Inzicht in jouw energie, motivatie en skills die je daarvoor nodig hebt.

Komen er een aantal zaken naar voren in bij jou of ons netwerk? Bijvoorbeeld geen grip op je energie of een gebrek aan motivatie. Dan kunnen we kijken we of we vanuit CommonEasy daar iets voor kunnen organiseren.

Jouw input van de check in wordt gebruik om jou beter te kunnen helpen met het netwerk. We hebben vier opties die we nu voor ons zien:

1.
Support elkaar met delen

We kunnen elkaar enorm steunen. Iedereen heeft uitdagingen als ondernemer en in het leven. Het helpt enorm dat je weet je niet de enige bent die kwetsbaar is. Juist door die persoonlijke ervaringen en verhalen actief te delen steun je elkaar. Vind direct een advies dat een verschil maakt of voel je gehoord door erkenning van jouw eigen situatie in het verhaal van een ander.

Met jouw input gaat CommonEasy actief verhalen maken en delen. Juist over de onderwerpen die leven in onze community en dus het verschil maken voor jou!

2.
Relevante workshop of training

Sta je voor een grote uitdaging? Grote kans dat je die uitdaging deelt met anderen uit het netwerk. Waarom zouden we dan daarvoor ook niet een passende training organiseren die we samen kunnen doen?

Workshop die we eerder organiseerde tijdens de eerste lockdown over verschillende onderwerpen zoals money mindset, mindfullness of dealen met stress!

3.
Bijeenkomst of Intervisie

Voor hulpverlenende professionals is het heel normaal om bij elkaar te komen, te delen en te leren van elkaar. Uitdagingen van een werkend leven horen er voor iedereen bij, waarom zouden we als ondernemers en zelfstandig professionals ons eigen netwerk ook niet zo gebruiken?  

Thema’s die gedeeld worden in ons netwerk kunnen we gebruiken om bijeenkomsten te organiseren en zo dieper ingaan op wat nodig is.

4.
Één op één

Ons netwerk is veel ervarings en proffesionele deskundigen rijk.  Daar kan je altijd zelf gebruik van maken door te zoeken op tags. Elke ondernemer heeft een eigen profiel op CommonEasy zodat je elkaar kan vinden en helpen.

Het team van CommonEasy kent persoonlijk veel situaties en expertise van leden. Wellicht kunnen wij helpen om perfecte match te leggen tussen jou en je uitdaging. Geef aan of je daar gebruik van wilt maken.

5.
Trek op tijd aan de bel, dien een situatie in

Je kan niet alles voorkomen, logisch. Betekent dat je nu niet kan ondernemen en ben je gedwongen om je gezondheid voor laten gaan? Doe dat! Daar is CommonEasy voor! Neem contact met ons op of overleg met mede ondernemers uit je eerste cirkel of het een goed idee is om een situatie in te dienen.

Er zijn vele mogelijkheden om elkaar te supporten als netwerk. Zoals deze paar opties al laten zien. CommonEasy wilt natuurlijk graag doen waar de meeste leden mee geholpen zijn, dus laat het ons vooral weten en kunnen wij daarmee aan de slag als netwerk!

Wat gaan wij niet doen?

Voor de duidelijkheid: CommonEasy gaat niet jouw input gebruiken om spannende dingen te doen met deze data. Niemand wordt uitgesloten bijvoorbeeld, informatie wordt alleen gebruikt waarvoor jij het deelt met ons en gaat niet naar andere partijen of derden. Dit blijft altijd zo en wij zouden zelf niet anders willen. 

Nieuwsgierig naar jou!

Wat doet het met jou? Is dit ondersteunend aan jou als ondernemer en wat zijn jouw ideeën hierover! We horen het graag!

Jip de Ridder

10 maart 2021

Reacties