Even voorstellen: Leonie Verkleij 👋

Mijn naam is Leonie, ik ben gewoon een mens van vlees en bloed als ieder ander en 39 jaar geleden geboren. Mijn fitnessleeftijd is echter 20 en ben op dit moment fitter, gezonder en vitaler dan ooit tevoren! Ik wil mij niet te veel identificeren met mijn werk, want dat kan ook opeens iets anders zijn. Enkel dat ik freelancer en ondernemer BEN kan ik wel echt zeggen.

Ik woon op een woonboot in Amsterdam Noord met mijn man en zoontje van 7 en ben daar erg gelukkig. Voor Corona was ik werkzaam als freelance producent in de eventsector en tijdens Corona ben ik gaan kijken waar ik nog meer energie van kreeg. Vervolgens heb ik verschillende opleidingen gevolgd tot leefstijl – en vitaliteitscoach, plantaardig voedingsdeskundige en personal/loop/bootcamp trainer. Ik begeleid nu verschillende mensen en bedrijven in de eventsector naar een gezonder en vitaler leven en dat is echt fantastisch om te doen! 

Wanneer & hoe ben je gestart als ondernemer?

Sinds mijn 20e freelance ik al en dat is dus al zo’n 19 jaar. Heb altijd gefreelanced naast mijn studie en vaste baan en in 2016 ben ik 100 % gaan freelancen. Toen was ik echt officieel te eigenwijs om voor een baas te werken. Kan niet heel goed tegen gezag (familietrekje ;-)). Daarom ben ik voor mijzelf begonnen en ik wil NOOIT meer anders!

Waar krijg je de meeste energie van als ondernemer?

In 2020 ben ik Veranders gestart, omdat ik mensen ANDERS en duurzaam wil laten VERANDEREN. Mijn missie is om mensen en bedrijven in de eventsector te helpen naar een gezond, vitaal en duurzaam leven. Ik wil ze begeleiden om ze weer te laten voelen en niet alleen maar te laten denken. Dat ze echt iets willen in plaats van moeten. Dat ze weer gaan doen wat ze belangrijk vinden en waarvoor ze hun bed uitkomen. Dat hun energielevel weer omhoog gaat! Dat ze beter voor zichzelf en de wereld om hun heen zorgen. Dat ik daadwerkelijk hieraan bij kan dragen voelt heel bijzonder! En dat ik daarbij ook nog zelf in kan delen waar en wanneer ik dit doe geeft mij een enorm gevoel van vrijheid en bakken met energie! 

Wat had jij graag willen weten toen jij startte met ondernemen? Wat is je grootste les die je met andere ondernemers wilt delen?

Maak je niet te veel zorgen over alle obstakels die er zijn (geld, de mening van een ander, je eigen kunnen) , maar doe wat je echt leuk vindt en waar je energie van krijgt! Zodra je ergens de juiste energie in stopt ga je dit SOWIESO terug krijgen. Stel je doelen op en visualiseer hoe dat eruit ziet en blijf dit voor ogen houden. Laat niets je in de weg staan. En het was top geweest als bedrijven als CommonEasy en Qommunity er toen al geweest waren, dat had mij toen heel veel geholpen! Maar gelukkig zijn jullie er nu wel en raad ik dit aan alle (beginnende) freelancers aan.

Hoe maak jij het verschil? Wat maakt jou anders dan de rest?

Ik hou het graag enkel bij mijzelf en vergelijk mij niet met anderen. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er 100 % voor met de juiste positieve energie en dan laat ik mij door niets of niemand tegenhouden. De mensen en bedrijven voor of waarmee ik werk weten dat ze van mij op aan kunnen.

Wat geeft ondernemen jou, naast de monetaire waarde?

Vrijheid om te sporten wanneer ik wil, spelen met mijn kind wanneer ik wil, werken wanneer ik wil, vrij zijn wanneer ik wil! Veel afwisseling hebben, werken aan een mooiere wereld en samenwerken met wie ik wil!
Super veel dus 😉

Wat spreek jou het meeste aan in CommonEasy?


Het ANDERS willen doen! Dat wil ik namelijk zelf ook heel graag met VERANDERS. Het vertrouwen in elkaar, elkaar echt kunnen helpen, er echt voor elkaar zijn en dat je weet wat er gebeurd met je geld in plaats van dat je geld gaat naar verschrikkelijk grote verzekeringsmaatschappijen en het daar verdwijnt naar mannen in grijze pakken. Die overigens ook leuk kunnen zijn, maar in dit geval even niet 😉 

💡Verdien jij ook een inkomen als je ziek bent? Sluit je bij ons aan en sta voor elkaar klaar!

🌞 Ken jij iemand die ook in het zonnetje gezet moet worden met zijn/haar/hun ondernemers verhaal? Stuur ons dan een mail!

Femke Treep

20 september 2021

Reacties