De dankbaarheid van Glancy

Member Glancy, business mentor, is super dankbaar voor het CommonEasy platform. Zij heeft net een tijd steun gehad via ons netwerk. Op haar site beschrijft ze hoe ze de ‘situatie’ heeft beleefd en hoe het voor haar een keerpunt was om weer opnieuw na te denken over wat ze echt wilde. Als alleenstaande moeder was dit een enorme uitdaging en nu kan ze zich nog beter inzetten in haar werk als mentor voor mensen die weer gepassioneerd willen leven vanuit hun diepste verlangens. 

Mijn hart stroomt over van dankbaarheid

‘Dit was een keerpunt in mijn leven. Dat ik mezelf weer belangrijk maakte en mezelf toestemming gaf dat ik er ook toe doe, los van dat ik dan nog steeds er voor anderen kan zijn. Het hek was van de dam, zo voelde het. Want als ik dit al zo snel kan realiseren, wat is er dan nog meer mogelijk? En als ik dit zelf kan, kan ik het dan anderen ook niet leren?’ 

Mijn leven op z’n kop

Vorig jaar gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op zijn kop stond. Dat was heftig – méér dan zelfs – maar het zorgde er ook voor dat ik opnieuw mijn missie ontdekte. Ik wil mensen helpen om meer te leven vanuit hun verlangens, vanuit hun hart, hun passie met volledige focus en innerlijke drive. Waarbij je vooral jezelf niet mag vergeten en dat het alleen maar werkt als jij jouw manier gaat vinden die voor jou werkt.

Geloof me als ik zeg dat ik totale paniek voelde, en ik ben niet zo paniekerig aangelegd.

Al ruim twintig jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Dit is mijn derde bedrijf dat ik heb opgestart dus ik ken de klappen van de zweep. Je bedrijf verandert met je mee omdat je zelf verandert en groeit. De basis in al mijn bedrijven was/is dat ik mensen help aan meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Nou en deze laatste twee daar werd ik zelf (uiteraard) flink op uitgedaagd afgelopen jaar.

Lees het hele verhaal op haar site


Liefdevol aanbod van Glancy

De situatie heeft haar in de praktijk laten zien hoe CommonEasy werkt. Ze kan niet stoppen met ons bedanken! 

‘De nummer 1 reden dat ik zo enthousiast ben over CommonEasy is dat we hiermee voor elkaar zorgen!’ 

Iets terug geven aan de community

Glancy wil graag iets terug doen voor de community en daarom wil ze graag twee dingen aanbieden: 

1. Laat jezelf in actie zetten: aanbod

Door te DOEN maak je het onmogelijke mogelijk!

Jij WEET dat ‘out of your comfortzone is where the Magic happens’ 
In april gaat Glancy, businessmentor, de hele maand ondernemers in actie zetten om datgene te doen waarvan je weet dat het nodig is, om zo meer omzet te creëren.

Out of your comfortzone is where the Magic happens


Hoe werkt het?
Je krijgt vooraf 1 ‘huiswerkopdracht’.
We starten 3 april online om 9:00 uur om vervolgens wekelijks, 10, 17 en 24 april, op hetzelfde tijdstip, in actie gezet te worden. Iedere week krijg je dus 1 uitdaging om meer omzet te creëren.
Er is een WhatsApp groep voor vragen en support tussendoor.

Wat kost dat?
Speciaal voor Commoneasy leden is de investering 250 euro (normaal 500 euro) inclusief een afsluitende 1 op 1 sessie met Glancy. Als je na deze maand besluit om langer samen te werken met Glancy dan krijg je die 250 euro weer terug. Soort no cure no pay dus niks te verliezen.

Hou jij wel van een uitdaging en heb je zin om in actie te gaan en het onmogelijke mogelijk te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. commoneasy ACTIEmaand

2. 48% korting op een coach traject

Omdat Glancy net 48 is geworden geeft ze speciaal voor CommonEasy leden 48% korting op een coaching traject bij haar. 


Ben je ondernemer of freelancer zoals Glancy en wil je meer zekerheid inbouwen terwijl je andere mensen helpt? Kijk hoe het voor jou werkt. Ken je Glancy persoonlijk en wil je instappen in haar kring? Klik dan hier

Jip de Ridder

21 maart 2023

Reacties