arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp'er niet verzekerd

Bewust geen arbeidsongeschiktheidsverzekering voor 50% zzp’ers

Bijna 80 procent van de zzp’ers werkt zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering blijkt uit onderzoek van GfK en ABN AMRO. Hiervan heeft ruim de helft bewust deze afweging gemaakt.

Waarom verzekeren zzp’ers zich niet tegen arbeidsongeschiktheid?

  1. – De arbeidsongeschiktheidsverzekering is te duur.
  2. – Zzp’ers hebben zelf gespaard.
  3. – Of de geïnterviewde zelfstandigen kunnen terugvallen op het inkomen van hun partner.

,,Daar komt bij dat zzp’ers bij een ongeval of ziekte er alleen voor staan. Zonder verzekering of andere voorziening raken zij soms in de knel” aldus het Algemeen Dagblad. ,,Een startende zelfstandige denkt ook eerst aan zaken als het uurtarief en het opbouwen van een netwerk. Verzekeren wordt iets dat je voor je uitschuift. ‘Daar kijk ik later wel naar,’ wordt er vaak gedacht.’’

Dat begrijpen wij natuurlijk. Het is allemaal al moeilijk genoeg, en dan moet je ook nog die k** verzekering regelen. Daarom maken wij het makkelijk voor je. Wij bouwen de online infrastructuur, we helpen je netwerk groeien en we bedenken de eerlijkste spelregels. Zo heb je binnen 5 minuten je backup online, en ben je die kopzorgen voorgoed kwijt. Dat is Easy, toch?

 

Minder kopzorgen over arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bij CommonEasy spaar je. Jij bouwt een spaarpot op, en de mensen in je netwerk sparen ook. Als iemand in het netwerk hulp nodig heeft, dan los je het samen met je netwerk op.

Zo ging verzekeren vroeger ook. Alleen hebben we vandaag de dag een beetje hulp van technologie om dit nog makkelijker te maken voor je ;-).

Benieuwd hoeveel dat je financieel gaat schelen? We got you covered.

Je kosten en dekking bij een backup voor arbeidsongeschiktheid van CommonEasy kun je eenvoudig berekenen. Je vult in hoeveel je maandelijks nodig hebt om rond te komen en wij doen de rest.

Dan kun jij je verder gewoon bezig houden met waar je goed in bent. Ondernemen.

 

Jip de Ridder

13 december 2017

Reacties