arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp'er niet verzekerd

Arbeidsongeschiktheid: “80% van de zzp’ers niet verzekerd”

Vier op de vijf zelfstandigen hebben geen verzekering afgesloten tegen arbeidsongeschiktheid. Van deze groep zegt 70 procent dit te duur te vinden. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek van het CBS en TNO. 14 procent van de zzp’ers sluit zelfs geen verzekering af omdat ze de verzekeraars niet vertrouwen. 

Dit is misschien niks nieuws en zeker niet alle zzp’ers hebben een backup nodig, maar het blijft schokkend. In een land als Nederland hebben honderdduizenden zelfstandig ondernemers geen zekerheid bij ziekte. Voor ons was dit de nummer 1 reden om CommonEasy op te richten. Wij geloven dat iedereen recht heeft op zekerheid. Ook de mensen die moeilijk te verzekeren zijn. En wat blijkt? Je kunt zelfstandig ondernemers zekerheid geven. Vraag het maar aan een van onze gebruikers.  

 

CommonEasy als backup voor arbeidsongeschiktheid 

70% van de zzp’ers vindt arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te duur. En dat zijn ze vaak ook. Maar, je kunt de kosten van zo’n verzekering beperken. Wij raden onze gebruikers aan om voor de periode tot 2 jaar gebruik te maken van CommonEasy als backup. Voor de periode na 2 jaar kun dan vaak goedkoper een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. 

 

arbeidsongeschiktheid en CommonEasy

 

Verschil tussen arbeidsongeschiktheidsverzekering en CommonEasy

Als we de prijs van een traditionele verzekering naast die van CommonEasy leggen dan zijn er een aantal verschillen. Het grootste verschil is misschien wel dat je bij CommonEasy spaart. Dit geld blijft van jou, en wordt gebruikt om anderen te helpen als dat nodig is. Samen kunnen we elkaar eerlijker en voordeliger helpen. We kunnen het makkelijk met elkaar regelen. Daar hebben we geen verzekeraar nodig. 

 

Binnen 3 minuten geregeld

Niemand staat te springen om iets regelen voor “als het een keer misgaat”. Dat snappen we. Daarom hebben we het makkelijk voor je gemaakt. Op het platform heb je binnen 3 minuten je backup ingesteld. Dat geeft je rust, zodat je gewoon weer kunt doen waar je goed in bent. Ondernemen.

 

In Solidarity,

Team CommonEasy 

 

Florian de Ridder

2 augustus 2017

Reacties