Video: Hoe stel je een backup in?

Een CommonEasy backup is een alternatief voor je arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bepaal je wenselijke dekking

Eerst bepaal je welk bedrag jij maandelijks nodig hebt indien je door ziekte niet meer kan werken. Denk bijvoorbeeld aan de huur van je huis, boodschappen of kattenvoer. Je spaarbedrag is altijd 5% van je wenselijke dekking. Je spaarbedrag betaal je maandelijks en wordt alleen gebruikt om je connecties te helpen.

Pas naar wens aan

Als je ziek bent dan staat jouw netwerk voor je klaar, en andersom ook. CommonEasy draait om wederkerigheid en de bereidwillendheid om elkaar te helpen. Wil jij je connecties helpen met 15 euro? En zij jou maar met 10 euro? Dan kunnen jullie elkaar helpen voor maximaal 10 euro. Hoe meer je wilt geven des te meer je dus ook kan ontvangen. In dit voorbeeld heb je met 10 connecties 100 euro dekking. Deze instellingen noemen wij de maximale bijdrage.

Ingewikkeld? Geen zorgen! Wij berekenen automatisch optimale instellingen voor je. Die kan je zelf op elk moment en voor elke cirkel aanpassen.

Netwerken delen

Je moet minimaal 2 directe connecties hebben om een hulpvraag in te dienen. De connecties van je connecties zitten automatisch in je tweede cirkel. De connecties van je tweede cirkel zitten automatisch in de derde cirkel. Zo kan je met 2 directe connecties toch een netwerk van 70 mensen hebben.

Cirkel 1 Je directe connecties
Cirkel 2 Connecties van connecties
Cirkel 3 Connecties van Cirkel 2

Arbeidsongeschiktheid regelen voor minder dan € 24,- per maand? Dat kan niet. Of toch wel?

Florian de Ridder

11 juni 2018