Ondernemer spotlight: Babs van Houten! πŸ‘‹

Stel jezelf voor en vertel in het kort wat je doet.

Ik ben Babs van Houten, en breng groepen bij elkaar (on en offline). Dit doe ik door mens met merk te verbinden, positieve energie uit te stoten en heel goed te luisteren. Oftewel ik organiseer toffe personeelsfeesten en ben community manager bij The Freelance Qommunity.

Wanneer & hoe ben je gestart? Bijvoorbeeld wat was jouw moment om te kiezen voor het ondernemerspad?

Afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool, rolde ik in een evenementen carriΓ¨re binnen de hotellerie. Gegroeid van operatie naar creatie, besefte ik in juni 2019 dat ik uit de hotellerie wilde. Tijdens de zoektocht naar een nieuw carriΓ¨repad richting de reclame wereld, kwam ik erachter dat ik het hoppen van werkgever naar werkgever zat was. Mijn ervaringen, gave netwerk en drang voor verandering gaf mij de push om het freelance avontuur aan te gaan. And so the adventure begins. 

Babs is community manager bij The Freelance Qommunity.


Waarvoor doe jij het/wat is je missie/ wat is je drive/ waar krijg je de meeste energie van als ondernemer?

Het mooie van een ondernemer te zijn is dat je op jouw manier, verschil kan maken. Opdrachtgevers kiezen niet alleen wat je kan, maar ook jou als persoon. Bepaal waar je voor staat en straal dit uit. Doe je het goed? Instant reward.  

Wat had jij graag willen weten toen jij startte met ondernemen? Wat is je grootste les, valkuil of hack die je wilt delen met andere (startende) ondernemers?

Verzamel zsm een groep like minded mensen om je heen. Hoe graag je ook voor jezelf wilt werken, een crew van vrienden, familie en netwerk die je begrijpt en steunt zijn onmisbaar.

Hoe maak jij het verschil? Wat maakt jou anders dan de rest? Vertel eens iets over jouw secret sauce?

Ik luister.

Wat geeft ondernemen jou, naast de monetaire waarde? (werken aan een droom, vrijheid)

Zelfeducatie. Ik leer zoveel sinds ik ben gaan ondernemen. Van slim omgaan met de belastingdienst tot subtiel grenzen te bewaken bij opdrachtgevers.

Wat spreek jou het meeste aan in CommonEasy en Qommunity?!

Het netwerk. Deel zijn van Qommunity en CommonEasy betekent deel zijn van een hele diverse groep mensen die je steunen, helpen en laten lachen. 

🌞 Wil jij ook in het zonnetje gezet worden met jouw ondernemers verhaal? Stuur ons dan een mail!

Lennert Floor

27 november 2020

Reacties