Ondernemen en meer ondernemen

Ziek zijn wilt niemand. Toch gebeurt het, waarom? Het hoort erbij en aan de andere kant geloven wij dat het beter kan. Bewust een moment voor jezelf nemen om in te checken hoe het eigenlijk met je gaat. Kan nooit kwaad. Toch?

Hoe is het met jouw vermogen om te ondernemen?

Daarom hebben we als goed voornemen voor 2021. Een check-in realiseren. Twee keer per jaar, een aantal korte vragen over hoe het met je gaat. Niet voor CommonEasy, maar voor jezelf. Wellicht helpt het met meer grip op je vermogen om te kunnen ondernemen. Met meer energie, meer motivatie of  de nodige skills om dat te kunnen blijven doen.

Komen er een aantal zaken naar voren in ons netwerk? Bijvoorbeeld geen grip op je energie of een gebrek aan motivatie. Dan kunnen we kijken we of we vanuit ons netwerk daar een training voor kunnen organiseren. Een kans om elkaar te helpen en wat van elkaar te leren. 

Dat doen we nu al met een aantal coaches die hierbij betrokken zijn en mooie ideeΓ«n hebben. Wil je ons helpen met een gezond netwerk! Laat je horen en laten we kijken wat voor mooie ideeΓ«n we kunnen bedenken in het nieuwe jaar! 

Jip de Ridder

4 februari 2021

1 reactie

Word lid en we helpen je aan een netwerk!

Kies wat past. Hoe kunnen we jou het beste helpen:

Ik ken al iemand bij CommonEasy

Vind bekende

Lucky you! Als je al iemand kent dan kan je al binnen 5 minuten meedoen!

Kies optie
Ik ken nog niemand bij CommonEasy

Alleen

Ik kom op eigen gelegenheid en ken nog niemand bij CommonEasy.

Kies optie
Partners van CommonEasy

Partner

Deze partners hebben een netwerk dat voor je klaar staat!

Kies optie