Jip de Ridder en Florian de Ridder

Help, wij zoeken een online marketeer!

Help! Onze freelance online marketeer is ziek! Maak je geen zorgen, wij zorgen goed voor hem, daar is namelijk CommonEasy voor!

Alleen wij als team missen wel zijn skills en inzet. Om dit gemis op te vangen, zoeken wij iemand die samen met ons de uitdaging wil oppakken. Dit kan tijdelijk zijn of als je er geen genoeg van onze community krijgt, kan je blijven:)

Wat is CommonEasy

Wij hebben een groeiende community van freelancers en ondernemers die sparen. Is er iemand in je netwerk ziek of erger… Dan steunen we elkaar door een inkomen over te maken. Niet alleen dat, als netwerk van bekenden sta je echt voor elkaar klaar en doe je een stapje meer. Dat is goud waard!

CommonEasy werkt als een sociaal netwerk, vergelijkbaar met Linkedin etc Je kan binnen vijf minuten mee doen en we kunnen met het groeiende netwerk meer en meer met elkaar opvangen en organiseren.

Onze voordelen en impact

De voordelen die we nu onze community bieden zijn: we zijn simpelweg de goedkoopste oplossing om dit probleem te tackelen, super transparant en flexibel wat je verwacht van de online wereld en het tofste vinden wij; het is goud waard als je jouw mede-ondernemer uit de brand kan helpen!

Dat maakt CommonEasy een bijzonder en belangrijk project, het is voordeliger en het maakt impact. Het brengt mensen bij elkaar, maakt ze betrokken, werken aan vertrouwen in elkaar en zorgen dat het loont!

Nu hebben we grote plannen en de politiek stunt nu met een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (sorry) en heeft eigenlijk geen idee waar het heen moet.

Wat zoeken wij

Een online marketeer die ons kan helpen ons verhaal aan de juiste mensen kan communiceren en op de plekken kan krijgen die we niet mogen missen.

Denk hierbij aan mailcampagnes, social media en fine tunen van de boodschap door te testen. Je zal samenwerken met een team dat bestaat uit de broers en oprichters Jip en Florian, business developer Ivo Sille, copywriter Noortje, designer en UX’er Lennert en SEO specialist Samuel.

Affiniteit met de freelance wereld, ondernemen en impact maken is een grote pre.

Project kan van korte duur zijn of 1 à 2 dagen in de week.

Contact
Benieuwd of vragen? Stel jezelf voor en dan bellen we je terug. Je kan ons natuurlijk ook opzoeken op onze komende events. Woensdag 13 november organiseren we een Apenkooi sessie voor onze community. 

Florian de Ridder

6 november 2019

Reacties