Krachteik workshop CommonEasy

Eventverslag Krachteik CommonEasy workshop

Op uitnodiging van Marnix Lammers zijn we 20 april naar Krachteik in Arnhem gegaan om een workshop te geven over ons backup voor arbeidsongeschiktheid. Marnix heeft na afloop van het event een verslag geschreven en deze delen we dan ook graag met je. We hopen dat je veel plezier met je CommonEasy shirt hebt, Marnix!

 

Streven naar vrijheid

Jip de Ridder van CommonEasy nam de Krachteikers gisteravond mee door (nieuw) verzekeringsland. Ook nam hij ons mee in zijn motivatie en visie. Gekscherend vertelde hij dat hij op z’n 8e verzekeringsagent wilde worden. Not. Want wiens kinderdroom is dat eigenlijk, om verzekeringsagent te worden? Wel wilde hij kajakken in Alaska, in de weidse natuur en vrijheid. Dat streven naar vrijheid kenmerkt hem nog steeds.

Krachteik workshop CommonEasy

 

Solidariteit en wederkerigheid

Met CommonEasy focussen hij en zijn mede-CommonEasy-ers nu ook op vrijheid, en wel in financiële zin. Vooral vanuit het vertrekpunt van solidariteit en wederkerigheid. Je kunt nu 3 dingen verzekeren: inkomen bij ziekte; pech; en schade aan gadgets/apparatuur. En er zullen in de toekomst nog meer mogelijkheden volgen.

CommonEasy is echt heel anders. Het blijkt wennen voor ons om niet meer te denken in termen van ‘hullie’ en ‘ze moeten het maar voor me regelen’. En dat kan, die shift kan iedereen maken. CommonEasy draait al, heeft al honderden gebruikers, er is al een backup waar zelfstandigen gebruik van maken.

 

Hoe werkt het?

Je beoordeelt elkaars aanvragen. Je bouwt een netwerk op waarmee je je backup vergroot. Je stelt zelf in welk inkomen je wilt verzekeren. En aantoonbaar op het scherm bij je instellingen zie je dat je meer zult krijgen, als je meer geeft. Dit gebeurt als je invult dat je de mensen in jouw kringen meer wilt geven wanneer ze het nodig hebben.

 

Jouw backup voor arbeidsongeschiktheid

Common is het begrip voor ‘Meent’, dat we terugzien in ‘gemeente’. Terug naar hoe het hoort, op een moderne manier. CommonEasy zit niet alleen qua kernwaarden maar ook qua communicatie- en workflow en ICT zeer ingenieus in elkaar. Neem ‘ns een kijkje op www.commoneasy.nl. Je kunt natuurlijk rondkijken, maar je kunt ook de proef op de som nemen door te spelen met de instellingen van jouw backup.

 

Bouw gratis aan je netwerk

Welk bedrag wil je verzekeren, wat wil je per maand inleggen, wat rolt daar dan voor dekking uit voor je? Je kunt ook een vrijblijvend, kosteloos account aanmaken zonder dat je al geld opbouwt. Daarmee bouw je wel al aan je netwerk! Sluit je aan bij de Arnhem Common, speciaal voor zzp’ers uit Arnhem. Of sluit je aan bij de Krachteik Common

 

Heb je vragen? Neem contact met Jip de Ridder via [email protected]. Weet je nog een netwerk dat hem wil uitnodigen? Laat het hem weten, graag.

– Marnix Lamers van Wayra / Nieuwe Waarde Creaties op deze avond als lid van het bijzondere netwerk van Krachteik!

Jip de Ridder

17 mei 2017

Reacties