COMMON STORIES | Dyhan

“Wat mij vooral aanspreekt aan CommonEasy is de zorg voor jezelf en elkaar. Ik geloof in de combinatie van eigen én gedeelde verantwoordelijkheid, en zie CommonEasy als een toekomstgerichte vorm van samen zorgen.”

Bij CommonEasy vinden we het normaal om elkaar te helpen als het tegenzit. We maken daarom van jouw netwerk een vangnet.

In deze Common Stories reeks lichten we verhalen uit van ondernemers met diverse achtergronden. Verhalen van founders tot zelfstandigen, van creative professionals tot therapeut.

“Mensen in een benarde situatie hebben de neiging om zichzelf ‘alleen te maken’, zich minder naar buiten toe te oriënteren. Daarom hebben we JUIST communities zoals CommonEasy nodig. 

Ik zie dit in mijn werk als coach en ondernemer, maar heb het recent nog bij mezelf ervaren toen ik een beetje aan het klooien was met mijn gezondheid. Dan is het fijn als er op de voor- en achtergrond mensen zijn die je supporten en bij je inchecken. Niet alleen financieel, maar ook op andere manieren.”

Ik word van 3 dingen blij en dat is ook mijn missie. Ik zie graag dat mensen zich bevrijden om te doen wat ze echt graag willen en hun passie te volgen. Ik help mensen te kunnen rusten in wie ze werkelijk zijn en dat ze het vermogen ontwikkelen om zich vrij te voelen – in zowel kwetsbare kracht als intimiteit. Dit doe ik voor zowel mensen als bedrijven.

Ik denk dat CommonEasy wel nog meer gebruik mag maken van de kennis en kunde die in de community zit. Wanneer iemand ziek is natuurlijk, maar óók op andere manieren. Daarom doe ik ook graag mee aan deze Common Stories rubriek. Ik moedig graag andere ondernemers aan die dit lezen en al in het netwerk zitten, hun omgeving actiever uit te nodigen. 

De kracht van CommonEasy is namelijk echt het persoonlijke ervan. Je wilt de mensen die in je cirkel zitten helpen. Het enige waar je voor moet oppassen is dat mensen dit NIET als traditionele verzekering gaan beschouwen. Het is echt een extra vorm van support. Een backup.

Omdat het CommonEasy platform een nieuwetijds oplossing is, zie ik dat veel mensen uit alternatieve kringen zich hierbij aansluiten. Wat ik zelf mooi zou vinden is als we dit gedachtegoed ook daarbuiten kunnen verspreiden en het breder gedragen zou worden.”

Kennismaken met het werk van Dhyan? https://www.dhyandebruijn.nl/ 

Foto’s: Claudia Rison

Lennert Floor

1 maart 2023

Reacties