Gefeliciteerd met je goede voornemen!

Super goed dat je de tijd neemt om een echt goede oplossing voor je arbeidsongeschiktheidsrisico te regelen! Een oplossing waarbij jouw belang voorop staat.

Sommige mensen vinden dit onderwerp een beetje saai. Dat snappen wij. Daarom hebben wij CommonEasy heel betaalbaar, makkelijk en leuk gemaakt. En je hebt geluk, want tijdelijk maken we het nóg leuker: maak voor 1 maart 2019 een proefaccount bij ons aan, dan maak je kans op een diner voor 2 bij jou thuis door chef kok Casper.

Wie is Casper hoor ik je denken? Kijk hieronder waarom Casper zich graag bloot geeft voor CommonEasy.

Ken je CommonEasy al? Maak dan direct een gratis proefaccount aan. Je kan natuurlijk ook eerst rustig kijken hoe het werkt.

In 30 seconden een proefaccount en je maakt kans op een diner voor 2

De winnaar van het diner voor 2 krijgt deze chefkok Casper Laugeman thuis op bezoek. Daar maakt hij speciaal voor jullie een super lekker 3 gangen diner klaar. De winnaar van het diner wordt op 1 maart op onze Facebookpagina’s bekend gemaakt.
Case
Waarom Casper zich graag blootgeeft voor CommonEasy
Bekijk de video

Niemand houdt van doemscenario’s. Ook Casper niet. Toch laat hij graag zien wat hem overkwam. Niet om jou angst aan te jagen - maar om te laten zien hoe krachtig de CommonEasy community is als het écht telt.
Spoiler: het gaat niet alleen om geld.)