Iemand die ik niet ken zit nu toch in mijn eerste cirkel, hoe kan dit?

Dit komt doordat iemand jouw persoonlijke link gebruikt heeft om een backup in te stellen.

Hierdoor komt diegene direct in jouw eerste cirkel. Ken je deze persoon niet(of niet goed genoeg)? Dan kan je hem of haar weer verwijderen via de netwerk-pagina. Deze persoon krijgt daar geen bericht van.

Jullie genieten beide de korting, ookal zit je niet meer in elkaars netwerk.

Was dit nuttig?

Lennert Floor

22 mei 2018