ZZP Hotspot – Open bedrijven dag Amsterdam Noord

7 oktober 2022

11:00 - 18:00

de Werkplek

Amsterdam

Over dit event:

Tijdens Open Bedrijvendag Amsterdam Noord biedt de Werkplek als ZZP-Hotspot zzp’ers, freelancers en startups de ruimte om zich te presenteren aan een breed publiek.

Om 12u geeft gastheer Jeroen van CommonEasy een korte presentatie en Q&A over CommonEasy. Hoe kun je met je netwerk een backup voor elkaar zijn, zodat je als ZZPer die ziek is ook een inkomen krijgt.

Tussen 12:00 en 16.30 is er zowel binnen als buiten veel te beleven met alle zzp’ers. Een proefritje op een e-bike, meer te weten komen over brand design, leren cartoon tekenen of juist nieuwe energie opdoen met een meditatie of stress relief sessie. Die je weer goed kunt gebruiken tijdens een proeflesje kickboksen of een rondleiding door Noord op de fiets. Ben je benieuwd of op staande voet ontslaan nou goed of fout is of wil je juist een persoonlijk verhaal horen over lef, een podcast over regenbooggezinnen, of zoek je een specialist in e-commerce en webdesign? Kom langs en laat je verrassen door de diversiteit aan vakmensen in onze ZZP-Hotspot.

De zzp’ers die deelnemen zijn niet alleen leden van de Werkplek of de VEBAN, maar ook andere ondernemers uit Amsterdam Noord. Het is dè Hotspot waar je kennismaakt met vakmensen in design, creatief denken, yoga en stress relief, e-commerce, arbeidsrecht, events, podcasts, e-bikes, mediation, kickboksen en nog veel meer.

We sluiten de dag in stijl af met een Borrel deLuxe. Daarbij hoort natuurlijk heerlijke catering en een DJ uit Amsterdam Noord. Aanmelden voor de Borrel en het eten kan via deze link. Kinderen zijn welkom, we hebben een springkussen en speciale porties voor de kids. We hanteren voor de borrel (behalve het eten) het Pay What You Like – principe.

Meer info en aanmelden voor eten/borrel.

Marc & Marion

de Werkplek