Workshop Coworking& Vertrouwen

17 juli 2019

12:00 - 12:30

S2M Utrecht centraal

Utrecht

Over dit event:

Woensdag geeft oprichter Jip de Ridder een workhop Coworking en Vertrouwen. Wat kan je met vertrouwen, jouw netwerk en een beetje hulp van CommonEasy allemaal  voor elkaar krijgen?

Deze workshop is onderdeel van de cowork week bij S2M! Lees verder over het programma of kijk bij S2M voor meer activiteiten deze week!

Bij Seats2meet geloven we dat bij coworking alles draait om connectiviteit, co-creatie en het vergroten van je netwerk. Tegelijkertijd lijkt het begrip “coworking” soms te mooi om waar te zijn. Bij Seats2meet Utrecht CS, de flagship locatie van Seats2meet, lukt dat op een of andere manier vaak wel. Dagelijks komen er tientallen zp’ers over de vloer die kennis met elkaar delen en open staan voor ontmoetingen. Om coworken écht te ervaren en te bevorderen, hebben we de Let’s cowork week in het leven geroepen. Tijdens deze week zal het team van Seats2meet, naast de gewoonlijke service, extra aandacht geven aan het verbinden van mensen. Zodat iedereen kan ervaren wat coworken kan bieden. Door deze week wat op te leuken met kleine experiences om coworken te bevorderen, hopen we iedereen mee te geven wat coworking is en kan zijn.

Programma woensdag 17 juli
09:30 uur – Offline check-in
11:00 uur – Maak kennis met het S2M concept en andere coworkers
12.00 uur – Workshop – Jip de Ridder CommonEasy
13:00 uur – Let’s cowork lunch
14:00 uur – S2M concept & Passport training
16:00 uur – Wrap-up van de dag