Verdien jij nog iets als je niet kan werken? Informatie bijeenkomst CommonEasy

18 februari 2018

-

TrainMore Groningen

Groningen

Over dit event:

Jij zit als zelfstandig ondernemer/zzp’er in een hoog risico groep dus als je je wil verzekeren betaal je je blauw. Tijd voor verandering:

CommonEasy weet het zeker, je vrienden zijn je beste backup! Het is 2017 en dus tijd voor slimmere alternatieven voor je verzekering. Waarom zou je als er niks gebeurt, je toch helemaal blauw betalen aan premie?

Jouw netwerk van ondernemers/zzp’ers is de ideale back up voor als je ziek bent. CommonEasy maakt het makkelijk om samen te sparen om elkaar te helpen als het echt nodig is. Samen kunnen we elkaar eerlijk en voordelig opvangen. Zonder gedoe, kleine lettertjes of hoge premies: nee, we regelen het met elkaar.

Je netwerk op CommonEasy bestaat uit drie cirkels; je eerste cirkel zijn ondernemers die je persoonlijk kent. Je tweede cirkel zijn ondernemers die je via je eerste cirkel kent en nog een derde cirkel die jij via de tweede cirkel kent. Door het delen van netwerken kunnen we elkaar snel, beter en met lagere bedragen elkaar helpen!

Dus geen excuus meer om geen backup te regelen voor als je ziek bent! CommonEasy biedt een ideale en betaalbare oplossing!

Kom vrijblijvend langs op deze informatie bijeenkomst en stel alle vragen die je maar wil.

Nodig gerust anderen uit die er wat aan hebben.