Never Waste a Good Crisis. Deel drie

18 juni 2020

16:00 - 17:15

Online

Zoom

Over dit event:

Rust in jezelf in deze onzekere tijden en kijken wat de kansen zijn voor jou in deze periode? Wat jou kan helpen is het delen met andere ondernemers, met het uitwisselen van tips en slim gebruik maken van elkaars expertise.

📞 Daarom organiseren we met het CommonEasy netwerk. Never waste a good crisis. Deel 3.
 

Wat komt er eigenlijk allemaal op ons af? Wat valt er nog meer te verwachten en welk perspectief kan ons daarbij helpen om ook de crisis in iets positiefs om te zetten? In een verandering die we allemaal graag willen zien. 

 

“The Secret of Change Is to Focus All of Your Energy, Not on Fighting the Old, But on Building the New“

 

🔮 Als iemand die ons daarbij kan helpen is CommonEasy lid en organisatiedeskundige Bas Poppe. Hij zal ons meenemen in een stukje systeem en chaos theorie. We verkennen wat er nodig is om het kantelpunt te bereiken en hoe we er vervolgens voor kunnen zorgen dat we de goede kant op kantelen. Het idee is dat iedereen met praktische handvatten thuis blijft!

 

♻️Deze editie met Bas is een vervolg op zijn eerdere twee calls met het netwerk. Dit was zeer geslaagd en leverde veel positieve energie op. Iets wat we nu nodig hebben! Daarom pakken  we door op de ideeën van vorige keer en kijken hoe we van deze crisis iets positiefs kunnen maken! 

 

Dus meer dan welkom donderdag en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en van elkaar kunnen leren!

 

☀️ Programma donderdag:

16:00 Voorstelrondje

16:30 Positieve verandering met de Crisis

17:00 Ruimte voor jouw vragen

 

🕜 Ter voorbereiding is het fijn als je over de volgende vragen nadenkt:

 

Wie ben ik en wat doe ik als ondernemer?

Waar loop ik nu zelf tegenaan en waar kan ik in helpen?

Welke verandering hoop jij dat deze crisis brengt?

 

👇 Meld je hier aan!

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275

Aanwezigen