Mentale Kracht | Blue Monday

16 januari 2023

10:00 - 16:00

S2M utrecht

Utrecht

Over dit event:

Hoeveel investeer jij in je mentale vermogen om succesvol te ondernemen? Maak een vliegende start in het nieuwe jaar!

Ondernemen is topsport, een constante wedstrijd die vereist dat zowel lichaam en geest er fit voor staan. De werkelijkheid leert ons echter dat dit vaak niet het geval is. 1 op de 6 ondernemers heeft burn-out klachten en 66% van de ondernemers in de leeftijd 18-35 heeft last van ernstige stress. Ze nemen te weinig pas op de plaats en lichaam en geest raken in een steeds verdere staat van afgescheidenheid. Als community van ondernemers organiseert CommonEasy een dag om te investeren in jouw mentale vermogen.

De eerste editie was 2 november:

Het programa was:

Een kick off van onze dag met Laurens Waling, oprichter van Part-up en net herstelt uit zijn burnout en daarin gesteund door het CommonEasy netwerk.  Hij vertelt over zijn ervaring, zijn lessen in mentale kracht en neemt ons mee in een oefening om op te warmen! Het wordt een mooie dag!

 

  • Een brainscan (ter waarde van 236 euro) van 51HZ en de lessen die je hieruit kunt leren om te excelleren in wat je doet
  • Wat een Money Mindset met jouw durf vermogen doet van de Rijkdom Revolutie (met Janneke Oorsouw
  • Een dag lang met andere ondernemers Leren hoe een Optimale slaap het fundament voor jouw succes legt. (met Slaapcoach Martien Wijnen)

 

Blue monday editie 16 janauri

Na succes van de eerste editie smaakt naar meer! 

 

De kracht van onze community gebruiken om jou als ondernemer sterker te laten staan in je eigen mentale kracht! In plaats van er bij neer te zitten op de beruchte blauwe maandag, gaan we elkaar helpen om er een feestje van te maken!

 

Dit doen we met een interactief programma begeleidt door experts uit ons netwerk, spel vorm die het voor alle ondernemers toegangelijk maken en vanuit verbinding creëren we een veilige settting om stappen te maken!

 

Verwacht op deze dag een traantje, een lach en een hoop inspiratie om regie te pakken over jouw mentale kracht!

 

Doe lekker mee en meld je alvast aan!