Meer kleur op Blue Monday

15 januari 2024

15:00 - 17:00

Online

Zoom

Over dit event:

Kom naar Blue Monday – Save the date: 15 Januari 2024

We starten het jaar krachtig door blue monday kleur te geven!

Lieve ondernemer,

Ik wil het jaar graag starten met een kadootje geven. Ik wil je uitnodigen om in 2024 met nog meer plezier te ondernemen en elkaar als community meer te steunen in onze uitdagingen. Wat is er bijvoorbeeld voor nodig om met meer rust te ondernemen? Ondernemen is leuk, we zoeken vaak grenzen op, dus saai is het bijna nooit. Het lijkt mij heel mooi om elkaar daarin te ontmoeten, elkaar te spiegelen zodat we van elkaar leren en elkaar inspireren. Dat is een van de onderdelen van het Community Kracht programma. Daar wil ik je graag meer over vertellen. Zie ik je op de blauwe maandag?

Warme groet,

Jip

Programma

Jip introduceert  het Community Kracht programma en laat zien hoe we de community en de leden nog gezonder en krachtiger gaan maken in 2024. 

Ellen Waenink  neemt je mee in de circling methode waarmee je in weinig tijd veel verandering teweeg brengt rondom connectie met anderen. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in deze methode en geeft leiderschap trainingen in Europa en de UK met Circling Europe. Ook is ze CommonEasy lid en draagt de community een warm hart toe.

Wat is circling in het kort?

Transformation through Deeper Connection

Circling werkt aan een eerlijkere, meelevende en krachtige manier van relateren, die de basis legt voor diepgaande transformatie en verbinding in je leven. Door Circling en Surrendered Leadership heeft Circling Europe duizenden mensen liefdevoller, expressiever, verbonden en levendiger zien worden. Zij zien hoe mensen tientallen jaren oude barrières en gewoonlijk destructieve manieren van functioneren in de wereld overwinnen. 

Circling werk aan de basis van vijf principes:

  1. Trusting Experience
  2. Commitment to connection
  3. Being With the Other in Their World
  4. Owning your Experience.
  5. Stay At The Level of Sensation.

Lees meer over circling hier of kom het samen gewoon met ons proberen op 15 januari!

Kom naar deze gratis inspirerende sessie en trap het jaar krachtig af met de CommonEasy Community.

Maandag 15 januari om 15:00 to 17:00

Meld je op tijd aan aangezien we beperkt plek hebben.

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275

Aanwezigen