Masterclass Netwerken met The Freelance Qommunity

11 november 2021

16:00 - 17:00

Online

Zoom

Over dit event:

Freelancers zijn de workforce van de toekomst. Werken voor wie, waar en wanneer je maar wilt. HEERLIJK! Maar the freelance life kan soms ook best eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Je bent je eigen sales, finance en marketing-afdeling. Kiki Calis en Kim Trotz van onze partner the Freelance Qommunity geven jou als CommonEasy-lid graag tips en tricks om netwerkmeester te worden.

NB na het aanmelden: je krijgt uiterlijk een paar uur voor aanvang van het webinar een mailtje met de link naar het webinar.

In deze workshop leer je:

  • waarom netwerken je gelukkig maakt;
  • vijf concrete netwerktips;
  • hoe je binnen en buiten je bubbel netwerkt;
  • nieuwe mensen kennen!

Over de sprekers

 

Kiki en Kim geloven erin dat een ijzersterk netwerk de basis is voor alles. Uit je netwerk komen de vetste klussen, de juiste kennis en de high-five die je nodig hebt. Daarom bedachten ze: The Freelance Qommunity. Een online platform waar inmiddels 250+ Qollega’s (ander woord voor leden) uit Nederland en België elke dag van elkaar leren.

Ze lanceerden hun freelanceplatform in the middle of corona. Waarom? Juist toen was verbinding moeilijker dan ooit. Hoe kom je nieuwe mensen tegen en waar spreek je af met opdrachtgevers? Qommunity bedacht er creatieve oplossingen voor. Van virtuele datingshows met opdrachtgevers tot een speeddateshow met alle Qollega’s.

Over The Freelance Qommunity

The Freelance Qommunity gelooft dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life horen. Hun missie? Van freelancen het leukste beroep van de wereld maken! 

Word Qollega!

Word nu Qollega via de speciale partnerdeal van CommonEasy en je krijgt de eerste maand met 99% korting. Gebruik kortingscode QommonQollega. Easy does it! Met het membership krijg je toegang tot co-work plekken, workshops, events, klussen, hulp bij pensioen en verzekeringen en het belangrijkste: échte freelance Qollega’s.

NB na het aanmelden: je krijgt uiterlijk een paar uur voor aanvang van het webinar een mailtje met de link naar het webinar.

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275