Connect & Learn: CommonEasy tokens

19 september 2019

15:30 - 19:00

Stadstuin

Utrecht

Over dit event:

Welkom bij deze bijzondere bijeenkomst!

Deze Connect& Learn komt oprichter Quintus willemse vertellen over Stemapp. Een platform dat organisaties als CommonEasy ondersteunt met een blockchain& tokens en haar bouwers en leden mede eigenaar kan maken.  Dus niet alleen met het doel om een hippe techniek te gebruiken, juist om samen mooiere ondernemers community te bouwen!

Met CommonEasy geloven we dat je netwerk goud waard is. Het is waar vertrouwen, mensen en waarde bij elkaar komt. Dat moet je niet zomaar weggeven, dat moet je gebruiken om zelfstandiger te worden en je leven in te richten zodat het bij jou past. Bij die visie past dat we met professionals uit het CommonEasy netwerk verder bouwen, investeren en die ook meedelen in het succes. Hierbij hebben we gebruikt gemaakt van een eigen blockchain die deze bijdragen registreerde als tokens en de toekomstige beloning die daar bij hoort. Het is uiteindelijk ook hard werken geweest. Wat we afgelopen jaar hebben geleerd als team en organisatie zijn we heel blij en dankbaar voor. Deze lessen willen we nu toepassen om onze leden mede eigenaar te maken, om samen te groeien en het succes te delen van CommonEasy en in het bijzonder te borgen dat het werkt voor onze community!  

We zijn al een jaar bezig met Stemapp en hebben onze bouwers mede eigenaar gemaakt van CommonEasy. In deze bijeenkomst vertellen wat we hebben geleerd, hoe het werkt en wat onze doelen zijn verder met Stemapp.

Ben jij erbij? Meld je dan aan!

Kom je donderdag 19 september ook naar de Bar Stadstuin:

15:30 inloop: ben je beneden welkom in de Stadstuin bar.

16:00 workshop CommonEasy: Jip de Ridder, founder van CommonEasy, zal je persoonlijk uitleggen hoe hij CommonEasy heeft bedacht, hoe het werkt en in het bijzonder waarom dit voor jou de manier is om de uitdaging van arbeidsongeschiktheid te tackelen. Dit is met name interessant voor mensen die nieuw zijn op CommonEasy!

17:00 spreker Quintus Willemse Stemapp: vertelt over hoe Stemapp werkt, organisaties kan ondersteunen met blockchain en een inclusievere economie mogelijk maakt.

18:00 Borrel: Connect met andere ondernemers. Daarna is de bar nog tot 22.00 open om te netwerken met mede-ondernemers en CommonEasy leden.

Uiteraard vinden we het leuk als je bevriende mede-ondernemers meeneemt. Laat je ons weten of je erbij bent?