Connect & Learn 18 april

18 april 2019

16:00 - 17:00

Bar Stadstuin

Utrecht

Over dit event:

Ben jij ondernemer? Naast alle voordelen van het ondernemen heb je ook enkele uitdagingen. Een van die uitdagingen is het regelen van een oplossing voor wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

Veel ondernemers hebben de gedachte dat dit hun niet zal overkomen maar in de praktijk is een lang aanhoudende griep, een ernstige ziekte, een auto ongeluk of een verkeerde beweging tijdens het sporten ook iets dat jou kan overkomen.

Nu zijn er enkele oplossingen maar wij vinden dat het beter kan. Geen enkele ondernemer zit er op te wachten maandelijks bakken met geld uit te geven aan een verzekering waar je hopelijk geen gebruik van zal maken.

CommonEasy is een oplossing voor ondernemers waarbij ondernemers elkaar helpen en waarbij het geld dat je inzet enkel gebruikt zal worden wanneer jij daarvoor kiest. Gebruik je het geld niet, dan blijft het jouw geld. Simpel he?

We willen je het hele systeem en de werking ervan graag persoonlijk uitleggen.

Kom je donderdag 18 april om 15.30 ook naar de Bar Stadstuin? Jip de Ridder, founder van CommonEasy, zal je persoonlijk uitleggen hoe hij CommonEasy heeft bedacht, hoe het werkt en in het bijzonder waarom dit voor jou de manier is om de uitdaging van arbeidsongeschiktheid te tackelen.

Van 16.00 tot 17.00 vertellen we je alles wat je wil weten over CommonEasy.

Om 17:00 gaat Robin Peek samen met de aanwezige ondernemers aan de slag met een goede basis om resultaat te behalen met internet marketing. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat veel zelfstandige ondernemers door de bomen het bos niet meer zien.

Wat zijn nou de quickwins en hoe zet je als zelfstandige ondernemer een goede basis neer om meer resultaat te behalen met de tijd en energie die je in internet marketing stopt? 

18:00 is er een borrel en heb je de kans om andere leuke ondernemers te ontmoeten! Voel je vrij om later aan te sluiten! Wel graag aanmelden!

Daarna is de bar nog tot 22.00 open om te netwerken met mede-ondernemers en CommonEasy leden.

Uiteraard vinden we het leuk als je bevriende mede-ondernemers meeneemt. Laat je ons weten of je erbij bent?

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275