Connect and Learn november | Andere woondromen

21 november 2019

15:30 - 19:00

Bar Stadstuin

Over dit event:

Ey ondernemer! Weet je wat tof is?

Als we elkaar weer kunnen ontmoeten! Daarom organiseren we elke maand een connect and learn voor onze community en nieuwe leden!

Wederom wordt dit ook een bijzondere editie! Want naast dat oprichter Jip persoonlijk alles uitleg wat CommonEasy voor je kan, hebben we aantal gasten en ondernemers bij elkaar gebracht die bezig zijn met andere manieren van wonen. Iedereen heeft dromen over wonen in kastelen, in de natuur, met vrienden in Portugal of gewoon super cheap. We gaan in gesprek over wat er mogelijk is en waar je tegen aanloopt in andere woonavonturen.

CommonEasy voor jou!

Kan jij het je veroorloven om zes maanden niet te werken als ondernemer? Hoe zorg je ervoor dat je zeker bent van een inkomen als je ziek bent? Leer van oprichter Jip hoe CommonEasy je daarbij kan helpen, waarom het zo voordelig is en hoe we telkens tot de conclusie komen: je netwerk is goud waard!

Connect 

CommonEasy bestaat uit een netwerk van bewuste ondernemers die voor elkaar klaar staan als het echt nodig is. Daarnaast helpen we elkaar ook groeien als ondernemers. Dus doe je voordeel ermee en maak waardevolle contacten op onze borrel!

Learn

Spreker Maartje van de Weider, ondernemer, freelancer en CommonEasy lid vertelt over haar campingproject. Het idee is om mensen tijdelijk het leven in een community te laten ervaren voordat ze zich wagen aan de grote stap.

Jacob-Jan Koopmans is econoom en heeft meegeholpen bij het realiseren van de Warren. De Warren is het eerste zelfbouw-wooncoöperatie van Nederland. Het is een duurzaam en sociaal project op het Amsterdamse Centrumeiland. Jacob-Jan kan als econoom vertellen hoe je zelf je eigen projecten kan financieren.

Als klap op de vuurpijl komt Jelte Glas vertellen over zijn missie om nieuwe, duurzame manieren van wonen mogelijk te maken. Met eindeloze wachtlijsten voor sociale huur en torenhoge huizenprijzen gaan mensen op zoek naar een alternatief. Wat is er mogelijk, nu en in de toekomst? Jelte’s eigen duurzame tiny house staat bijvoorbeeld in Kleinhuizen, een Tiny House Village in Zeist.

We willen graag afsluiten met een brainstorm en kijken hoe we elkaar verder kunnen helpen. Zou het kunnen dat we als CommonEasy netwerk hier een grote rol in kunnen spelen en makkelijker kunnen maken om eigen woonprojecten te realiseren, bouwen en financieren?

 

Het programma:

15:30 inloop

16:00 workshop CommonEasy

17:00 Learn: Andere woondromen

18:00 Connect: Borrel met jou en andere like minded ondernemers!

Meld je hier aan! Dan zien we elkaar in de Stadstuin donderdag 21 november!

De bar is tot 22.00 open om te netwerken met mede-ondernemers en CommonEasy leden. Wij vinden het geen probleem als je later in het programma aansluit naar eigen behoefte!

Uiteraard vinden we het leuk als je bevriende mede-ondernemers meeneemt. Laat je ons weten of je erbij bent?

 

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275