Festival voor Modern Werkenden

11 mei 2022

14:00 - 17:00

Seats2Meet Utrecht CS

Utrecht

Over dit event:

Modern werken is een feestje!

Op 11 mei 2022 vieren we De Dag van de Modern Werkenden. Hoe? Door je te verrassen met bakken vol ideeën en inzichten waarmee je jouw werk (nog) beter organiseert. Iedereen is welkom bij deze proeverij voor professionals: van zp’er tot ambtenaar en van in-between-jobs tot HR-medewerker.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Werkvereniging die wij een warm hart toedragen. We zijn bezig met dezelfde zaken en nodigen alle CommonEasy leden van harte uit voor deze dag!

Wanneer: woensdag 11-5-2022
Hoe laat: van 14.00 tot 17.00 uur met borrel na afloop
Waar: Seats2Meet Utrecht Centraal Station
Kosten: doneer naar draagkracht*
Voor wie: Voor modern werkenden en iedereen die meer wil weten over deze snelst groeiende (en meest tevreden 😉 groep werkenden.

Modern Werkenden zijn de snelst groeiende -en meest tevreden!- groep op de arbeidsmarkt. Tijd dus om ze in de schijnwerpers te zetten. Wie zijn het eigenlijk? En met hoeveel zijn ze? Waarom zijn ze gelukkiger en minder gestrest dan de rest van de beroepsbevolking? Waar hebben ze nog behoefte aan? En wat kunnen we van ze leren?

Tijdens het festival mixen Modern en ‘oldskool’ werkenden. Jij bepaalt wat je meepakt: duik je in de wereld van de werkplekken, heb je praktische tools en inspiratie nodig om nóg gezonder te werken of wil je meer weten over sociale zekerheden? Het kan allemaal. En… we hebben een schat aan informatie voor ‘oldskool’ werkenden, die na corona ook steeds vaker modern (willen) werken.

Kortom: een festival dat dat bol staat van anders, nieuw en tegendraads. Waar je elkaar ontmoet en inspireert. Dat gaat werken!

Meer info en aanmelden: werkvereniging.kentaa.nl/campagne/festival-voor-modern-werkenden

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275

Aanwezigen