CommonLab & EasyBorrel

12 november 2021

16:00 - 19:00

Stadstuin

Utrecht

Over dit event:

Na het succes van de borrels na de zomer, gaan we door! Elke 2e vrijdag van de maand ben je welkom. Voorafgaand aan de EasyBorrel organiseren we telkens een interactieve CommonLab workshop waarin we een voor jou relevant thema behandelen. 

Komende keer, op 12 november, zijn we te gast bij Sofie Groot Dengerink in de Stadstuin te Utrecht. Zij is expert in design voor lasersnijden en lasergraveren en heeft een eigen atelier met diverse lasercutters. In de CommonLab workshop om 16 uur vertelt Sofie over haar ervaringen met CommonEasy en de warme support die ze heeft mogen ontvangen. 

De Stadstuin - Sofie Groot Dengerink - foto Renske Versluijs web - Bier en  Appelsap

Daarover gaan we in dialoog met jullie. Wat geeft support je als je langduriger ziek bent of het lastig hebt? En hoe doe je dat met elkaar? Wat is belangrijk, naast de financiële support? Vind je dat CommonEasy zich hierin voldoende onderscheidt van ander aanbod om een vangnet voor jezelf te creëren? Hoe kan CommonEasy hier nog meer op inspelen en dit faciliteren? Durf jij ook om hulp te vragen en wat vind je daarin lastig?

Sofie is onze community dankbaar en wil graag iets terug doen. Daarom is zij gastvrouw van dit Lab en biedt ze haar kennis en apparaten aan om voor jou een mooie lasercut te maken.

Denk, voel en praat mee over wat we meer voor elkaar kunnen betekenen. 

Druk, druk, druk? Je bent ook welkom vanaf 17 uur voor de Easyborrel!

Voor deelname aan de workshop en/of borrel vragen we een vrijwillige bijdrage om de kosten van de bijeenkomst en borrel te dekken. 

Meld je aan via de aanmeldlink op deze pagina

Tijd: Vrijdag 12 november 2021 16.00 CommonLab en 17.00 Easyborrel

Plaats: De Stadstuin 

De Snijzaak is op de begane grond (0.1.9)

Europalaan 20

3526 KS Utrecht   

snijzaak.com

We zien uit naar je komst,

Jeroen & Lars

namens CommonEasy

P.S. Noteer in je agenda elke 2e vrijdag van de maand CommonLab en EasyBorrel!

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275 Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-includes/class-wp-user.php on line 216 Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/wp-content/themes/commoneasy/controllers/avatars.php on line 275

Aanwezigen