Stichting Sezen

Sezen laat het verband zien tussen hoe mensen in de wereld staan en hoe ze organiseren. Sezen ontwikkelt visie, ontwart complexe vraagstukken en transformeert ze in overzienbare trajecten en praktische oplossingen.

Veel mensen ervaren regelmatig spanningen tussen wat vanuit organisaties, de politiek en media betekenis krijgt en wat mensen in het dagelijkse leven betekenisvol vinden. Wie we als mens zijn en wat we doen, heeft alles te maken met hoe we in de wereld staan, aan welke dingen we betekenis geven.

We maken nu mee dat organisaties en zelfs hele sectoren in crisis raken, omdat ze hun definitie van de situatie, hun kijk op de wereld, aan de omgeving opleggen en zich tegelijkertijd voor de buitenwereld hebben afgesloten. Dat verander je niet even. Het zijn robuuste patronen, die je kunt herkennen bij mensen, in groepen, culturen en organisaties. Wij bij Sezen noemen het oriëntaties en maken de verschillen ertussen en effecten ervan op mensen, organisaties en de maatschappij zichtbaar.

Meld je aan om je aan te sluiten bij deze Common!

De Commons zijn gemeenschappen van mensen die een bepaald doel, hobby of op een andere manier aan elkaar verbonden zijn. Je aansluiten bij een Common vergroot je vindbaarheid op het platform, maar heeft geen invloed op je backup.

 

Common leden

€17.762

Totaal gespaard

€1.978

Totaal geholpen

€2.331

Totaal teruggegeven

€7,35

Gemiddelde bijdrage per maand

7

Actieve gebruikers
Filteren 000 leden
Sorteren
Laden...

laatste pagina

Deze common heeft geen leden.

 

Reacties

Laat een bericht achter