Wat zijn de inleg, abonnementskosten, wenselijk saldo en overschot?

Inleg
Als je een backup instelt dan moet je maandelijks een spaarbedrag inleggen in je Wallet. De grootte van de inleg is altijd een bepaald percentage van de wenselijke dekking. De inleg dient uitsluitend als borg zodat jij kan bijdragen aan vergoedingen voor je connecties. Deze inleg bouwt zich op als een persoonlijk saldo welke je terug kan krijgen bij opzegging van de deelname aan CommonEasy.

Abonnementskosten
Naast de inleg betaal je een vergoeding aan CommonEasy voor het gebruik van het platform. Van deze kosten worden de ontwikkelingskosten van het platform, de administratie en de bankkosten gedekt. Deze kosten betaal je dus alleen als je ook een backup hebt ingesteld. De abonnementskosten variƫren per backup.

De hoogte van de inleg en de abonnementskosten worden altijd voor het bevestigen van een backup gecommuniceerd.

Wenselijk saldo en overschot
Voor elk backup is een bepaald wenselijk saldo nodig. De hoogte hiervan is afhankelijk van je wenselijke dekking. Als elke deelnemer op CommonEasy het wenselijk saldo bereikt heeft dan weten we dat er genoeg spaargeld aanwezig is om een mini apocalyps op te vangen. Een groter saldo opbouwen mag, maar is niet noodzakelijk. Het overschot op je wenselijk saldo kan je op elk moment terug laten storten. CommonEasy stort het overschot terug op hetzelfde bankrekeningnummer dat gebruikt wordt om de maandelijkse betalingen mee te verrichten. Wij vragen de Deelnemer per e-mail om de uitbetaling te autoriseren.

Was dit nuttig?

Florian de Ridder

13 juni 2016