Is CommonEasy een soort verzekering?

CommonEasy is geen verzekering. CommonEasy bestaat uit netwerken van ondernemers die elkaar helpen de volgende stap te maken, maar ook klaar staan als ondernemen even niet gaat.

De belangrijkste verschillen met een verzekering zijn de kosten, de transparantie en de vrijheid om zelf te bepalen wie je wil steunen bij ziekte en voor hoeveel max per maand.

Bij CommonEasy betaal je geen premie maar spaar je: CommonEasy werkt met een zogenaamde wallet; een digitale spaarpot. Elke maand spaar je 5% van je wenselijke saldo in deze wallet.

Wil je stoppen met CommonEasy? Dan krijg jij dit gespaarde bedrag terug. Wel zo prettig!

De verzekeraar en jij hebben tegenovergestelde belangen. Verzekeringen willen meer premie innen en minder uitkeren en jij wil dat juist andersom. Bij CommonEasy blijft het geld van jou en is er geen sprake van premie. De kosten (10 euro per maand) zijn altijd gelijk.

Bij CommonEasy kies je zelf wie je helpt. Deelnemers zijn in staat zelf te kiezen wie ze helpen en door wie ze geholpen worden. Dit cirkelsysteem stelt ons in staat elkaar te voorzien van inkomen met vaak al 2 of 3  connecties.

 

Was dit nuttig?

Lennert Floor

10 december 2018