Community Call: Ask Me Anything met Oprichter Jip

30 april 2020

16:00 - 17:00

Online

Zoom

Over dit event:

Rust in jezelf in deze onzekere tijden en kijken wat de kansen zijn voor jou in deze periode? Wat jou kan helpen is het delen met andere ondernemers, met het uitwisselen van tips en slim gebruik maken van elkaars expertise.

📞 Daarom organiseren we in deze crisis elke donderdag een call met het CommonEasy netwerk. 

Ask me anything 

💥 Wat doe je als ondernemer als je niet kan ondernemen? Door ziekte of door een ongeluk. Een risico dat we allemaal hebben. CommonEasy is een oplossing voor jou als ondernemer. De voordeligste oplossing, altijd aanpasbaar naar jouw situatie en natuurlijk een betrokken netwerk! Wat een wereld van verschil maakt als alles echt even tegenzit.

💬Deze Community Call Heb jij de kans om oprichter Jip de Ridder samen met andere ondernemers alles te vragen over CommonEasy. Als netwerk waar mensen zoals jij, vertrouwen een genoeg geld om elkaar te helpen bij elkaar komt. Wij geloven dat door met Common Easy deze drie dingen bij elkaar te brengen je allerlei financiële diensten kan organiseren met je eigen netwerk. Er is nog zoveel meer mogelijk met dit platform. Heb jij ideeën om Heb jij ideeën om anderen dure verzekeringen overbodig te maken of nog meer te organiseren met het netwerk. Dit is je kans om hierover in gesprek te gaan! 

Elke vraag is welkom. Bijvoorbeeld wie voeg ik toe aan mijn eerste cirkel? hoe maak ik bezwaar? Of hoe zit het met de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering?

 

☀️ Programma donderdag:

16:00 Voorstelrondje en delen tips

16:30 Ask Me Anything met oprichter Jip

 

🕜 Ter voorbereiding is het fijn als je over de volgende vragen nadenkt:

Wie ben ik en wat doe ik als ondernemer?

Waar loop ik nu zelf tegenaan en waar kan ik in helpen?

Jouw master idee voor het CommonEasy-netwerk  of vraag!

 

Leuk als je erbij bent en andere ondernemers op CommonEasy leert kennen!