Permanent beta

Permanent Beta heeft als ondertitel “Bridging Brains, Tech and Culture”. Wij willen mensen bij elkaar brengen, kennis delen en kennis vloeibaar maken, ontmoetingen faciliteren en steentjes in vijvers gooien om beweging te creëren. Wij willen ondernemers en geeks koppelen, wij willen gesprekken en inspiratie organiseren rond grote en kleine maatschappelijke vraagstukken. Wij willen bruggen slaan tussen oud en nieuw. Permanent Beta opent ogen, verwondert, inspireert en helpt je met kennis en inspiratie over uiteenlopende onderwerpen, technische snufjes, handig apps en tips&tricks. Sprekers, helpers en verbinders gaan op regelmatige basis work-shops, presentaties en helpsessies geven. Meedoen is gratis, heb je zelf iets te delen dan horen we het ook graag.

Meld je aan om je aan te sluiten bij deze Common!

De Commons zijn gemeenschappen van mensen die een bepaald doel, hobby of op een andere manier aan elkaar verbonden zijn. Je aansluiten bij een Common vergroot je vindbaarheid op het platform, maar heeft geen invloed op je backup.

 

Common leden

€57.351

Totaal gespaard

€11.146

Totaal geholpen

€2.981

Totaal teruggegeven

€10,75

Gemiddelde bijdrage per maand

36

Actieve gebruikers
Filteren 000 leden
Sorteren
Laden...

laatste pagina

Deze common heeft geen leden.

 

1 reactie

  • 👍 👎 😄 🎉 😕 💙 🌹
    Leuk om zo'n groot support netwerk te hebben vanuit Permanent Beta. Bijzonder om de rekensom te zien dat we samen 35.900 euro al hebben gespaard en 5100 euro hebben geinvesteerd in het helpen van mensen die ziek zijn (geweest).